張敬軒 王菀之 The Magical Teeter Totter 演唱會 2017討論區

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
唔知點解2014年一聽就返唔到轉頭
井梗係要配留白先好㗎啦
井梗係要配留白先好㗎啦

live in passion既守望都好好聽
井梗係要配留白先好㗎啦

我琴晚俾軒迷包圍
身邊得我friend一個之迷
老實說講唱到留白我有啲老尷
可能係周圍人嘅反應
有無王菀之答一答我
全新Atmosphere: 霧+Atmosphere No.1: 水要$380 買唔買得過
有無王菀之fans答一答我
全新Atmosphere: 霧+Atmosphere No.1: 水要$380 買唔買得過
我琴晚俾軒迷包圍
身邊得我friend一個之迷
老實說講唱到留白我有啲老尷
可能係周圍人嘅反應

唔駛理其他人啦

乜炒到咁貴
嗰時好似限量一千

睇你覺得隻single值唔值,
霧我喺台灣佳佳見到有全新,都係4百台幣左右
喺台灣買香港碟一向貴少少
明明spotify shuffle play緊但係咁播到佢地既歌
見到ivana病成咁好心痛
仲要真係好似軒仔嘉賓咁...
係好多ivana既歌 但啲人反應都唔比下
仲要唱小團圓個陣個個去晒廁所!!!
尊重呢?
迷失藝術好正 末日個到勁靚

算啦 ivana既藝術 慣左香港人唔識欣賞
尊重呢?

小團圓真係廁所位
明明spotify shuffle play緊但係咁播到佢地既歌

通靈Spotify
尊重呢?

到ivana個陣個個都㩒電話
最鍾意末日個part!!!

乜炒到咁貴
嗰時好似限量一千

就係因為限量先炒到咁貴

睇你覺得隻single值唔值,
霧我喺台灣佳佳見到有全新,都係4百台幣左右
喺台灣買香港碟一向貴少少

睇下可唔可以運黎香港先
但係香港呢$380包埋另一隻Atmosphere No.1: 水
其實想聽王菀之唱騷靈情歌
尊重呢?

㩒電話真係好唔尊重
其實想聽王菀之唱騷靈情歌

完全想像唔到
尊重呢?

㩒電話真係好唔尊重

㩒電話都算
我後面條女同男朋友一齊旁述咗成晚
睥完再屌都冇用
究竟係冇ivana fans定係全部都係文靜fans

我覺得係後者
一路睇ivana d show, fans 都係好乖好靜
近乎唔會唱唱下大嗌,或者好hyper 咁
睇佢個人演唱會,真係有種"音樂會"既感覺
ivana 都有係其他場合講話自己班fans 係靜個類

相比hins 難免失色啦
其實我覺得rundown都真係幾差 誠意差咁啲喎 graphics都無
末日係咪張敬軒有一段唔記得唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞