張敬軒 王菀之 The Magical Teeter Totter 演唱會 2017討論區

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
即係而家係?
畫意
酷愛
告白

叉燒包
相逢何必曾相識
即係而家係?
畫意
酷愛
告白

叉燒包
相逢何必曾相識
唔識呀之啲歌

Btw井不錯但冇咩特別
Sor
網絡問題send咗兩次
唔識呀之啲歌

Btw井不錯但冇咩特別

我都唔係好識
當係半個張生concert都好
有冇18/2 連位兩位 買唔切
Tg: shinmachiya

Fb啲演唱會group 大把人原價放

岩岩交收埋添喇
唔該哂巴絲們

岩岩交收埋添喇
唔該哂巴絲們

我真係恭喜你
邊條撚樣掉野
Y文係到

岩岩交收埋添喇
唔該哂巴絲們

我真係恭喜你

幫推
睇星期日👍👍👍🎉🎉🎉🎉
希望尾場encore多啲,唱多啲歌~
仲要出到碟~~~
睇星期日👍👍👍🎉🎉🎉🎉
仲要出到碟~~~

碟我估一定有
但係想聽塵埃落定同不吐不快多啲
睇星期日👍👍👍🎉🎉🎉🎉
仲要出到碟~~~

碟我估一定有

塵埃落定我諗你可以死左條心都得,轉會前既碟啲歌不嬲都無乜幾可會唱live
睇星期日👍👍👍🎉🎉🎉🎉
仲要出到碟~~~

碟我估一定有

塵埃落定我諗你可以死左條心都得,轉會前既碟啲歌不嬲都無乜幾可會唱live

唔通下下淨係笑忘書櫻花樹下嗰啲咩
留名等睇尾場

睇rundown 好似唔多cover對方既歌
睇星期日👍👍👍🎉🎉🎉🎉
仲要出到碟~~~

碟我估一定有

唔通下下淨係笑忘書櫻花樹下嗰啲咩

你預左紅館演唱會會係咁,要照顧廣大既所謂樂迷
原來友誼的小船之後果part係encore
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞