張敬軒 王菀之 The Magical Teeter Totter 演唱會 2017討論區

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
屌 好撚嬲
皇后一唱就廁所位加look手機 究竟香港人幾時先識尊重呢個字呀
去廁所同玩手機個啲我屌哂佢地老母!
但今晚表演得好好
最尾個到好sweet
有冇人覺得人聲好細聲
今晚正到
一百分

有變到?

歌冇變但演繹同氣氛都好咗好多,今晚可以好投入enjoy嗰show

之把聲有冇頂唔順
有冇人覺得人聲好細聲
軒仔話佢開完show會消失一排去讀書,唔知會唔會走數
有冇rundown 睇下?
星期日先去睇

讀書都可以走數就

讀書都可以走數就

agger
想知迷失表參道前一首係咩歌

讀書都可以走數就

agger

最好keep住走數
今晚正到
一百分

有變到?

歌冇變但演繹同氣氛都好咗好多,今晚可以好投入enjoy嗰show

之把聲有冇頂唔順

我覺得仲係好靚聲好高質
我話演繹好咗係指軒,因為佢琴晚嘛嘛
軒仔王菀之華麗歌衫 日設計師精心打造

張敬軒、王菀之的紅館騷,除了精彩歌舞,兩人的服裝亦十分吸睛,先後換上多套華麗服飾!Ivana以Deep V大露背短裙上陣,軒仔亦不執輸,唱到《笑忘書》時除下軍綠大褸,露出內裏的紅色西裝,這套衫除了有很多扮燒焦的窿窿外,背脊大Deep V大有乾坤,令軒仔大露背。之後兩人以白色薄紗衫上陣,內裏長袖衫的公仔由Ivana老公Eric So設計。兩人又換上十分Colourful的大褸唱出多首快歌,Ivana以粉紅色為主,軒仔則以藍色為主,可愛繽紛,這兩套衫由黃偉文設計 ,並邀請日本設計師為他們打造這兩套全手工製的服裝及頭飾,十分巴閉!

wyman styling咋嘛

想知迷失表參道前一首係咩歌

為~該死的快樂~活得不怏樂~

差d摸到手仔

讀書都可以走數就

agger

最好keep住走數

想佢走數
不過佢都有講唔會消失太耐,希望學習古典音樂,寫出更多好歌
今晚正到
一百分

有變到?

之把聲有冇頂唔順

我覺得仲係好靚聲好高質
我話演繹好咗係指軒,因為佢琴晚嘛嘛

皇后呢 撞正氣氛好既場係唔同D

讀書都可以走數就

agger

最好keep住走數

想佢走數
不過佢都有講唔會消失太耐,希望學習古典音樂,寫出更多好歌

請教各位軒迷
佢話寫好歌究竟走數走咗幾多
屌 好撚嬲
皇后一唱就廁所位加look手機 究竟香港人幾時先識尊重呢個字呀

勁多人一到皇后唱就用電話去廁所
我嗰幾行直程只喺皇上唱時先拍手掌
老實講今次演唱會令我對部份皇上fans好失望
你唔鐘意聽皇后都唔該尊重下啊
屌 好撚嬲

勁多人一到皇后唱就用電話去廁所
我嗰幾行直程只喺皇上唱時先拍手掌
老實講今次演唱會令我對部份皇上fans好失望
你唔鐘意聽皇后都唔該尊重下啊

一到皇后即熄燈 收歡呼 想點呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞