水晶集中討論區(3)繼續貼你啲晶喇喂

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
新手留名 大家平時去開邊度買晶石

呢度主要應該係ig或者玉器市場

有無人係ebay買過好想買啲水晶杖權同擺件翻黎

有冇類似嘅圖

呢啲

好很貴個價美金黎

大件既話唔算貴啦下話 你買條細細地靚既手鍊都要呢個價

圖中個鷹頭杖權萬幾啊
想要正桃花係咪戴紅紋最好?

薔薇輝石都得 平好多,不過冇紅紋透光咁靚
同埋本身有目標會啱啲

粉晶係咪冇用

粉晶係人緣,咩人都有
我覺得睇你戴邊條舒服d重要d

有無人係ebay買過好想買啲水晶杖權同擺件翻黎

有冇類似嘅圖

呢啲

好很貴個價美金黎

大件既話唔算貴啦下話 你買條細細地靚既手鍊都要呢個價

圖中個鷹頭杖權萬幾啊

鑲金架?
美国纯天然蔷薇辉石手链外贸清仓桃红纹石手串男女假一罚十TBS210
http://detail.tmall.com/item.htm?ut_sk=1.UuO1Ud43rLwQAK75IhUVfY04_12500477_1487065792.Copy.detail&id=45415844515
伏唔伏
美国纯天然蔷薇辉石手链外贸清仓桃红纹石手串男女假一罚十TBS210
http://detail.tmall.com/item.htm?ut_sk=1.UuO1Ud43rLwQAK75IhUVfY04_12500477_1487065792.Copy.detail&id=45415844515
伏唔伏

啲色好假
伏唔伏

啲色好假

薔薇輝石係咁嘅色
實物應該再淡少少
伏唔伏

啲色好假

薔薇輝石係咁嘅色
實物應該再淡少少

原本呢間我買過,不過我買粉紅
上個post我有post過
伏唔伏

啲色好假

薔薇輝石係咁嘅色
實物應該再淡少少

原來*

伏唔伏

啲色好假

薔薇輝石係咁嘅色
實物應該再淡少少

原來*

顏色ok啦
靚過啲劣質紅紋
伏唔伏

啲色好假

薔薇輝石係咁嘅色
實物應該再淡少少

原來*

顏色ok啦
靚過啲劣質紅紋

我麻麻地紅紋啲偏橙色嘅粉紅
仲要一戴就生暗瘡躁底
呢條又平又鍾意
間嘢有心形薔薇輝石吊咀,我都有買,差唔多日日戴
岩岩買左個晶簇,呢舊我真係極有感覺揀都廢事揀
980會唔會買貴左?好似得2kg 連座

跟手買左條s7 900蚊 大概係10mm
呢條雖然啲紫晶淺色左啲,但拎上手就好鍾意 陽光底下仲有彩虹光
隻手唔夠粗拆左兩粒出黎 揀左兩粒有少少棉裂既出黎,唔知果兩粒能量如何

唔知有冇買貴到呢

我呢條特價買左千一 舖頭價
晶簇你係舖頭買既話可以叫抵架啦 ig買都可以叫正常價

S7仲係未好識睇點為之靚

你可以當 愈深色(多礦物)愈靚
礦片一片片(閃片)又貴過一絲絲

咦唔係形態唔同咋咩 原來價錢唔同

閃片少有啲嘛 好似綠幽咁 聚寶盆都會貴過千層
金鈦點都貴過金髮

聚寶盆係咪即係得一半?
大家有冇擺七星陣?
如何?

有幫客擺 唔錯 不過要開陣 正路買完唔好自己開
叫翻賣果個幫你開會好啲

即係要開光?
有冇人可以講吓草莓石同士多啤梨石嘅分別
想知道點開光
想知道點開光

開光呢啲拎去啲寺搞 其實唔使開都得
日本寺院啲水晶鏈應該開晒光
伏唔伏

啲色好假

薔薇輝石係咁嘅色
實物應該再淡少少

原來*

顏色ok啦
靚過啲劣質紅紋

仲要一戴就生暗瘡躁底
呢條又平又鍾意

我都怕自己戴紅紋會越戴越燥
同埋個人唔係咁鍾意多紋,但少紋又貴
前排戴月亮石個人真係柔啲,不過桃花就好似唔多見效

士多啤梨晶好貴
岩岩買左個晶簇,呢舊我真係極有感覺揀都廢事揀
980會唔會買貴左?好似得2kg 連座

跟手買左條s7 900蚊 大概係10mm
呢條雖然啲紫晶淺色左啲,但拎上手就好鍾意 陽光底下仲有彩虹光
隻手唔夠粗拆左兩粒出黎 揀左兩粒有少少棉裂既出黎,唔知果兩粒能量如何

唔知有冇買貴到呢

我呢條特價買左千一 舖頭價
晶簇你係舖頭買既話可以叫抵架啦 ig買都可以叫正常價

S7仲係未好識睇點為之靚

你可以當 愈深色(多礦物)愈靚
礦片一片片(閃片)又貴過一絲絲

咦唔係形態唔同咋咩 原來價錢唔同

閃片少有啲嘛 好似綠幽咁 聚寶盆都會貴過千層
金鈦點都貴過金髮

聚寶盆係咪即係得一半?

想知道點開光

開光呢啲拎去啲寺搞 其實唔使開都得
日本寺院啲水晶鏈應該開晒光

人人方法唔同好難講你知
想知道點開光

係囉
係邊到有開光服務

士多啤梨晶好貴

士多啤梨晶係一絲絲/閃片 草莓係一點點
同士多啤梨晶已經絕左礦 要買就呢兩年快啲買
等多10年應該貴幾倍

士多啤梨晶好貴

等多10年應該貴幾倍

但係依家咩價位

啲色好假

薔薇輝石係咁嘅色
實物應該再淡少少

原來*

顏色ok啦
靚過啲劣質紅紋

仲要一戴就生暗瘡躁底
呢條又平又鍾意

我都怕自己戴紅紋會越戴越燥
同埋個人唔係咁鍾意多紋,但少紋又貴
前排戴月亮石個人真係柔啲,不過桃花就好似唔多見效

你係邊買月亮石
想知道點開光

係囉
係邊到有開光服務

黃大仙有

士多啤梨晶好貴

等多10年應該貴幾倍

但係依家咩價位

好似最平啲吊墜都過千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞