水晶集中討論區(3)繼續貼你啲晶喇喂

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
老婆又走咗去買水晶

酒紅色4mm $128
藍啡色6.5mm $280
有冇買貴好多?
好驚佢入坑

酒紅係石榴
藍啡要睇相先知係咩
各位巴絲 請問碧璽對學業有冇用?

咁咩業學業有用? 求你講多少少我聽

主要都係用頂輪既水晶架啦
姐係白同紫色
白晶白幽靈紫晶紫龍果堆

紫水晶? 咁水晶大細粒size有冇影響功效?

正常黎話大粒能量會勁啲既 不過都係能量夾就得

姐係白同紫色
白晶白幽靈紫晶紫龍果堆

有冇邊間店好介紹? 我見你條s7好靚 帶左幾耐? 有冇效?
老婆又走咗去買水晶

酒紅色4mm $128
有冇買貴好多?
好驚佢入坑

酒紅係石榴
藍啡要睇相先知係咩

佢話藍啡係舒俱萊
忍唔住又買咗幾條

老婆又走咗去買水晶

酒紅色4mm $128
有冇買貴好多?
好驚佢入坑

酒紅係石榴
藍啡要睇相先知係咩

佢話藍啡係舒俱萊

屌頭先load唔到相
唔貴

姐係白同紫色
白晶白幽靈紫晶紫龍果堆

有冇邊間店好介紹? 我見你條s7好靚 帶左幾耐? 有冇效?

我果條?買左好耐喎 不過買貴左
開心分享
想問問大家 其實ig啲天鐵係咪大部分都係假?
天鐵唔係隕石嚟㗎咩?但見到100-300都有一粒
信唔信得過
係格仔鋪啲水晶買唔買得過? 但價格由幾十到幾百都有 我新手買水晶應該去邊買好d?

五百幾大條先,7mm差唔多啦
前排見有6.2mm 300幾

香港d舖頭買7mm透明藍月亮石要過千....
淘寶係一半價錢

勇士
等睇開箱文

我所有野都係淘寶哦
[img][url]https://na.cx/i/7wDmO19.jp[[/url]
長石家族

有無link可以share下

全部都唔同淘鋪喎

是但share 一兩間都好

我淘既全部都一物一圖...
有冇巴打知邊到有黑星石?
好難搵
見你地有賣開 方唔方便話我知點

淘寶有 利申淘過、今晚返去影比你睇
好難搵

點搵到你地 想見識下

響大陸叫頑火輝石
係格仔鋪啲水晶買唔買得過? 但價格由幾十到幾百都有 我新手買水晶應該去邊買好d?

姐係白同紫色
白晶白幽靈紫晶紫龍果堆

其實我覺得唔駛諗到咁複習,合自己眼緣就得啦
好難搵

點搵到你地 想見識下

響大陸叫頑火輝石

好似又唔似🤔

格仔果啲多數係80蚊一條,質素就..見仁見智啦

而且都唔知擺左幾耐

而且都唔知擺左幾耐

擺左幾耐唔係問題、但質素就...

而且都唔知擺左幾耐

係ig shop買左條9mm月亮
想問下真水晶拎上手係咪會feel到凍?
因為呢條我拎上手好似無咩凍感 好似膠膠地咁
想問問大家 其實ig啲天鐵係咪大部分都係假?
天鐵唔係隕石嚟㗎咩?但見到100-300都有一粒
信唔信得過

而且都唔知擺左幾耐

點分辨質素?
如果想去玉石市場買 有無巴絲推薦邊間

月長石圓珠未有假貨所以放心啦

月長石圓珠未有假貨所以放心啦

月亮係無咩假
不過會注膠囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞