水晶集中討論區(3)繼續貼你啲晶喇喂

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
推爆左,代開
岩岩買左個晶簇,呢舊我真係極有感覺揀都廢事揀
980會唔會買貴左?好似得2kg 連座

跟手買左條s7 900蚊 大概係10mm
呢條雖然啲紫晶淺色左啲,但拎上手就好鍾意 陽光底下仲有彩虹光
隻手唔夠粗拆左兩粒出黎 揀左兩粒有少少棉裂既出黎,唔知果兩粒能量如何

唔知有冇買貴到呢

我呢條特價買左千一 舖頭價
晶簇你係舖頭買既話可以叫抵架啦 ig買都可以叫正常價

S7仲係未好識睇點為之靚

呢條雖然啲紫晶淺色左啲,但拎上手就好鍾意 陽光底下仲有彩虹光
隻手唔夠粗拆左兩粒出黎 揀左兩粒有少少棉裂既出黎,唔知果兩粒能量如何

唔知有冇買貴到呢

我都唔識睇
利申窮學生無錢買s7

唔知有冇買貴到呢

你可以當 愈深色(多礦物)愈靚
礦片一片片(閃片)又貴過一絲絲
晶簇有塵 點樣整走d塵

我有兩條

黑曜石 有彩虹眼 (其實唔係水晶

呢條紫紫地藍藍地 有d好似閃粉咁嘅嘢
好似係防小人 開運用
有冇巴絲只係咩?
想買項鍊
主要功效想祈福 辟邪 護身
請問有冇推薦

我有兩條

好似係防小人 開運用
有冇巴絲只係咩?

藍砂石?

我有兩條

好似係防小人 開運用
有冇巴絲係咩?

藍砂石?

好似係 google下先 thanks
男仔戴月亮會唔會好gay 想買 容易燥
想買項鍊
主要功效想祈福 辟邪 護身
請問有冇推薦

天鐵

燥就買紫晶啦我見過啲男人戴月亮 佢個人變到好柔 好個都係咁

幾個先啱

幾個先啱

咁大威力
有無人買過crystal_angel27 ???
有無伏? 見好平下
有無伏? 見好平下

你想買咩晶
話時話新買晶簇點處理
同埋s7係咪唔使淨化
有無伏? 見好平下

你想買咩晶

係咪全店$88果間
係既話都幾伏下
有無伏? 見好平下

你想買咩晶

係咪全店$88果間
係既話都幾伏下

detail
有無伏? 見好平下

你想買咩晶

係咪全店$88果間
係既話都幾伏下

detail

入去睇左兩睇都覺幾伏
有無伏? 見好平下

你想買咩晶

係咪全店$88果間
係既話都幾伏下

detail

入去睇左兩睇都覺幾伏

平得黎貨劣咁囉
$10條比我都唔會要

差唔多全部都係粉紅色
有無伏? 見好平下

你想買咩晶

係咪全店$88果間
係既話都幾伏下

detail

入去睇左兩睇都覺幾伏

平得黎貨劣咁囉
$10條比我都唔會要

佢果啲月亮石平過佢既都仲有
貨色都係差唔多

咁撚平既

咁撚平既

下面個說明點寫先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞