水晶集中討論區(3)繼續貼你啲晶喇喂

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
留名

點解最近好似潛左

等緊入group

新買咗白晶簇+碎石
用嚟淨化條黑耀石

新買咗白晶簇+碎石
用嚟淨化條黑耀石

好似冇乜眼咁
留名

點解最近好似潛左

多野搞
買左條金曜石係咪浸一睌蒸餾水就得

唔好浸 去買碎石/晶簇
想問吓黑曜 金曜 同黑碧璽嘅分別係咩?

差好遠喎黑曜金曜都係火山玻璃
黑碧璽又另一樣晶體
簡單黎講黑曜功效係避邪 安眠 金曜多個招財
黑碧係辟邪 健康
大致上係咁上下都差得幾遠下

多謝絲打
咁就頭痕 樣樣都想買條俾男朋友

雖然三條都啱男仔 不過買金曜啦

佢成日都會肌肉痛 尤其腰痛
平時個人有啲衝動
今年又犯太歲
遲吓會有考核之類
我做緊資料搜集到底咩啱佢啲
絲打有冇建議

彼得 磷灰 拉長 茶晶

新買咗白晶簇+碎石
用嚟淨化條黑耀石

好似冇乜眼咁

粒粒都有啊 手機廢影唔到😂
養晶可唔可以吸幅射?
淘寶買咗三件白晶簇諗住擺router同mon前吸幅射,想請教大家真偽,加埋好似百五蚊左右

推 請指教
Hr草莓晶最細都要10mm 邊到會有細啲
有冇人喺名石店買過
見佢有幾間分店

有 名石一特價就好抵 有啲野平過你上ig買

想買月亮石同紅紋石招姻緣
名石店千幾2千一條 IG shop有冇邊間推介?

搭單問 月亮石同紅紋石一齊帶好唔好?
見到上面講帶紅紋會燥,帶月亮會變柔?

同問

新人留名

10MM唔係好大啫
養晶可唔可以吸幅射?
淘寶買咗三件白晶簇諗住擺router同mon前吸幅射,想請教大家真偽,加埋好似百五蚊左右

推 請指教

你想問呢幾舊係養晶定天然水晶?
養晶可唔可以吸幅射?

推 請指教

你想問呢幾舊係養晶定天然水晶?

係呀,想問呢幾舊係養晶定係天然水晶
萬一係養晶,吸唔吸到幅射?
吸唔到我會丟晒佢
有冇人喺名石店買過
見佢有幾間分店

有 名石一特價就好抵 有啲野平過你上ig買

想買月亮石同紅紋石招姻緣
名石店千幾2千一條 IG shop有冇邊間推介?

搭單問 月亮石同紅紋石一齊帶好唔好?
見到上面講帶紅紋會燥,帶月亮會變柔?

同問

新人留名

都可以抵消翻既 但有個風險係一時躁底一時柔和
驚你地玩到痴線
新手想買條鏈做靈擺做 平時會戴 有冇話買咩晶好啲?(有一條跟書送既金屬完全冇效)
新手想買條鏈做靈擺做 平時會戴 有冇話買咩晶好啲?(有一條跟書送既金屬完全冇效)

咁你想要咩功效咪搵翻咩水晶
你跟書送果條係淨係做靈擺架咋

10MM唔係好大啫

因為佢啲月亮6mm 驚好大對比

10MM唔係好大啫

佢啲6mm我點睇都唔止6mm佢用間尺度定係我眼殘

10MM唔係好大啫

我都覺 之前係水晶fate買過條粉晶,唔知幾mm 但戴上身好似好大粒

10MM唔係好大啫

我都覺 之前係水晶fate買過條粉晶,唔知幾mm 但戴上好似好大粒

10MM唔係好大啫

6mm係差唔多啦

10MM唔係好大啫

6mm係差唔多啦

見到佢而家有7.5mm 草莓晶喎
新手想黃晶 去邊買好
新手想黃晶 去邊買好

新手就唔好四黃晶喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞