水晶集中討論區(3)繼續貼你啲晶喇喂

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

求估值,覺自己買貴左架啦但想睇下差幾遠

天河月亮 200金髮1000

金髮1.5k仲要是比識既人呃

天河400 月亮好似600

不過早幾年買,依家聽落啲肉都無咁赤

月亮?MM

求估值,覺自己買貴左架啦但想睇下差幾遠

天河月亮 200金髮1000

金髮1.5k仲要是比識既人呃

天河400 月亮好似600

不過早幾年買,依家聽落啲肉都無咁赤

月亮?MM

好似得5-6左右
金髮1000可以考慮下既 但1500就唔制喇
月亮d色唔夠統一 貴左d咁囉
我條6.3MM月亮都係180 都幾通透/有光
屌成日比人呃

求介紹抵入手旺事業
(唔要多野做,只想係做野順啲)
同埋想買啲靚晶簇

另外得有養貓,屋企好多貓毛,啲晶簇同晶擺出黎會痴哂,拎野透明膠箱cup住會唔會唔好?
LM

咩叫拉長?

拉長石

講多少少呀

拉長石又叫閃光石 對夜訓既人好 如果帶右手 都會好似月亮石咁個人會散發溫柔一面 愛情石其中一種

帶右手架?我戴緊左手

我都戴左手

左右都無咩所謂嘅 功用唔同 左吸入右散發
如果你求舒緩眼睛 吸引靈魂伴侶 帶左手
如果想散發溫柔 溝通技能放面 帶右手

咩叫拉長?

拉長石

講多少少呀

拉長石又叫閃光石 對夜訓既人好 如果帶右手 都會好似月亮石咁個人會散發溫柔一面 愛情石其中一種

帶右手架?我戴緊左手

我都戴左手

左右都無咩所謂嘅 功用唔同 左吸入右散發
如果你求舒緩眼睛 吸引靈魂伴侶 帶左手
如果想散發溫柔 溝通技能放面 帶右手

咁其他水晶係咪都可以用紅字咁黎帶?
我草莓同月亮都係帶左手 如果帶右手係咪會唔同?
戴梗紅紋,想復合
但紅紋話係吸正姻緣
如果前度唔係正姻緣個個,係咪冇可能一齊翻
戴梗紅紋,想復合
但紅紋話係吸正姻緣

爛桃花
有冇人玩開靈擺?
新手想買,應該用咩晶好?黑曜得唔得?
淘寶信唔信得過?
有冇人玩開靈擺?
淘寶信唔信得過?

新手用白/紫最好 黑曜虎眼螢石都得
但綠色/粉色等對應心輪既水晶最好遲啲先用
因為一開始呢兩隻好易會比你想法影響左個結果
木 金屬都啱新手
淘寶未試過
水晶第一次一帶上手就熱 之後keep住好冰代表咩?
終於買左紫鋰輝
有冇人玩開靈擺?
淘寶信唔信得過?

木 金屬都啱新手
淘寶未試過

唔該你先
咁香港水晶舖頭係咪通常都有賣?冇玩開晶 唔清楚
終於買左紫鋰輝

how much
有無人帶黃晶財運好左
戴梗紅紋,想復合
但紅紋話係吸正姻緣

我都想復合
問過人又話紅紋適合啲已有伴侶果啲戴
最後揀左草莓
btw反而想知戴過紅紋識到果個係咪真係行到最後果個

我都想知
戴左紅紋之後同前度時好時壞好反覆
同時間有個新相識出現
終於買左紫鋰輝

how much

800 貴唔貴
wongcrystal既野都ok
今個禮拜就去睇先 好似擺d2
荔枝角一出出口就係?
有冇人玩開靈擺?
淘寶信唔信得過?

木 金屬都啱新手
淘寶未試過

唔該你先

通常都見有
P.s. 個人比較喜白水晶靈擺
有冇人玩開靈擺?
淘寶信唔信得過?

木 金屬都啱新手
淘寶未試過

唔該你先

通常都見有
P.s. 個人比較喜白水晶靈擺

我因為想辟埋邪,所以想買黑曜
咁等我追下post先 唔該你~
定係可以直接推介下水晶舖比我

有無人有帶頸鏈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞