水晶集中討論區(3)繼續貼你啲晶喇喂

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

劣質紅紋出現左黑色
戴左會唔會仲更加負面影響桃花運

你點知呢條唔好?

出現黑色仲要有一粒崩埋應該係差

個人覺得D色水唔錯 不過唔排除人工染色即管取笑我高脂肪 這King Kong
真的可一氣過哼一千首愛歌
根本不會怕他跟他怎講
只因一身脂肪抵擋得起炮火
上面嗰條$1000就劣喇 先唔講佢粉紅色 D豬肉紋多到 仲要大大條
認真嗰句 開價$1200 咪玩啦 $500都嫌多

但我帶住都無桃花
唯一係覺得好似

唔係桃花 係正姻緣
唔同野尼

為什麼那個他咁耐都唔出現
有無買過紫鋰輝,係咪求愛情仲好?

紫色野通常都係平伏思緒&利人緣 同愛情無關

講起紫色,第一次買水晶個陣,
買左條咩夢幻紫晶,有啲白紋咁嘅,
一帶就頭勁痛,眉心果個位,
帶左無耐條野就變黑,
咁我就用礦泉水浸返佢幾日又無事,
再帶又係好頭痛,無耐我就轉手送俾人。
想問下係咪唔夾先會咁樣?
同埋就咁浸完水送俾人其實有無影響

所謂既夢幻紫係係開發頂輪上勁過其他紫晶(我試過)
眉心都會有影響 我覺得係佢通緊你頂輪既能量去眉心輪
對粉晶真係又愛又恨...
正桃花爛桃花都吸晒

咁無人叫你戴佢
仲有好多野可以戴嫁嘛

個人覺得D色水唔錯 不過唔排除人工
上面嗰條$1000就劣喇 先唔講佢粉紅色 D豬肉紋多到 仲要大大條

痴線唔洗錢比你好無
唔洗入貨唔洗交租唔洗食咩
1200我覺得完全無問題

D紋係砂石 即係雜質
用$1000買咁多雜質
畀人呃仲要當係寶 你估人地唔會坐地起價?
因為喺名XX見過$1400有條8mm紅潤少紋 係細粒D 但開價$1200 個人覺得唔應該可以差咁遠

btw又賣廣告 名XX開喺商場 你估下幾錢鋪租
人地都要食 仲要請伙記
點解人地賣D野高質D 油麻地市場D阿叔做唔到?
仲有 2個老闆都開$1200就代表佢地老實?
我講左D乜 你自己諗下

都係嗰句 唔買都好 入D大鋪睇下
*年中大把人白撞 唔差你一個 厚住面皮入去學野
我有條粉晶
帶帶下有一粒應該裂左然後冇左一忽
想問下其實有冇影響?
我直接拎開果粒重新穿過就得?

有冇人知道點解

痴線唔洗錢比你好無

D紋係砂石 即係雜質
用$1000買咁多雜質
因為喺名XX見過$1400有條8mm紅潤少紋 係細粒D 但開價$1200 個人覺得唔應該可以差咁遠

人地都要食 仲要請伙記
我講左D乜 你自己諗下

我無講過佢老實 但條水晶1200我覺得佢值呢個價
63g我諗佢都11 12mm 唔好再拎啲8mm20g都無既黎比啦好無
你想講頂級既話 12mm冰種紅紋乜紋都無賣6000
我有條粉晶
帶帶下有一粒應該裂左然後冇左一忽
想問下其實有冇影響?
我直接拎開果粒重新穿過就得?

有冇人知道點解

咁崩法換過條啦

痴線唔洗錢比你好無

D紋係砂石 即係雜質
用$1000買咁多雜質

人地都要食 仲要請伙記
我講左D乜 你自己諗下

我無講過佢老實 但條水晶1200我覺得佢值呢個價
63g我諗佢都11 12mm 唔好再拎啲8mm20g都無既黎比啦好無
你想講頂級既話 12mm冰種紅紋乜紋都無賣6000

其實成本論人人都識講,去茶記食野都肯定貴好多,你情我願既野無話貴唔貴,最緊要自己心目中覺得值就夠
價格既問題唔洗再討論,大家講返晶啦

價值 係每個人黎講都唔同 都唔明有咩好嘈
對粉晶真係又愛又恨...
正桃花爛桃花都吸晒

咁無人叫你戴佢
仲有好多野可以戴嫁嘛

條鏈朋友送
加上覺得好靚
而家都係送埋一邊算
反正都唔心急拍拖住
吸爛桃花真係好sad 寧願無!
點解有啲ig 店咁平,有啲咁貴,要過千
平果間驚買到假野,滿礦綠幽靈$80
點解有啲ig 店咁平,有啲咁貴,要過千
平果間驚買到假野,滿礦綠幽靈$80

你唔識分既話 貴定平都會買到假野架

劣質紅紋出現左黑色

你點知呢條唔好?

個人覺得D色水唔錯 不過唔排除人工即管取笑我高脂肪 這King Kong
根本不會怕他跟他怎講

Sor..請無視D歌詞

痴線唔洗錢比你好無

得罪講句
紅紋唔係少白紋先靚咩

你呢條多紋又唔紅 市價批價我唔太識
但我自己就覺得唔靚
大粒還大粒 但好多雜質唔多靚
Btw 你鍾意就得到 有啲人係鍾意多紋既

有條8年紅紋 由有啲白紋到而定愈戴愈紅潤
想問下最靚既月亮石係咩種 冰種? 新手唔識

劣質紅紋出現左黑色

你點知呢條唔好?

個人覺得D色水唔錯 不過唔排除人工染色即管取笑我高脂肪 這King Kong
根本不會怕他跟他怎講

但我帶住都無桃花
唯一係覺得好似

唔係桃花 係正姻緣
唔同野尼

為什麼那個他咁耐都唔出現
有無買過紫鋰輝,係咪求愛情仲好?

紫色野通常都係平伏思緒&利人緣 同愛情無關

講起紫色,第一次買水晶個陣,
買左條咩夢幻紫晶,有啲白紋咁嘅,
一帶就頭勁痛,眉心果個位,
帶左無耐條野就變黑,
咁我就用礦泉水浸返佢幾日又無事,
再帶又係好頭痛,無耐我就轉手送俾人。
想問下係咪唔夾先會咁樣?
同埋就咁浸完水送俾人其實有無影響

所謂既夢幻紫係係開發頂輪上勁過其他紫晶(我試過)
眉心都會有影響 我覺得係佢通緊你頂輪既能量去眉心輪

原來係咁 但真係好快黑

唔係奶油體同藍光好勁?push

我意思
[quote]想問下最靚既月亮石係咩種 冰種? 新手唔識

我意思係,晶體好清,唔要奶油體,
但好似都好貴,幾百到千幾

我反而唔鍾意太清既月亮

我反而唔鍾意太清既月亮

玻璃體(透)→半玻璃(半透)→奶油體(白)
雙面彩→彩藍→彩→藍→無光
綠幽靈水晶手鏈點先算係好(function) 有紅有綠? 定清? 定淺色? 跪求教我
綠幽靈水晶手鏈點先算係好(function) 有紅有綠? 定清? 定淺色? 跪求教我

呢個如何

呢個如何

靚唔靚唔緊要最緊要有功效
留名繼續挖坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞