水晶集中討論區(3)繼續貼你啲晶喇喂

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

一條7mm一條10mm 怪唔怪 諗緊買唔買好

白色個條係月亮?

晶簇幾錢先叫正常

晶簇幾錢先叫正常

百幾到幾千都叫正常睇大細質素

白色個條係月亮?

係啊

白色個條係月亮?

兩條都好一般咋嘛

白色個條係月亮?

兩條都好一般咋嘛

呢間hr黎

白色個條係月亮?

兩條都好一般咋嘛

好想知條月亮幾錢

白色個條係月亮?

兩條都好一般咋嘛

好想知條月亮幾錢

7mm$98

晶簇幾錢先叫正常

想買一個好長可以平放3-4條鍊 但係今日去睇細細個已經成千蚊
究竟去邊買水晶好
Hr上面絲話一般般,咁黃s水晶呢?頭先有人話假假地但好靚 我想聽日/後日就買到草莓晶同月亮

白色個條係月亮?

兩條都好一般咋嘛

好想知條月亮幾錢

7mm$98

狗也不屌 油麻地50蚊果啲都好過佢

晶簇幾錢先叫正常

想買一個好長可以平放3-4條鍊 但係今日去睇細細個已經成千蚊

你去邊睇上網買啦

擺市集

平到唔太敢買

係囉 士多啤梨晶$2xx 冰種紅紋先$4xx
平時睇開呢啲都$8xx啦 點解咁平
好吸引好想買 但又驚係假野

其實係香港d舖賣有好多去咗舖租....

咁又係..
btw睇中月亮石想買比老婆,但白水體我買唔起
我知過千好正常,但真係好撚貴
幾百蚊果種又唔夠靚

淘寶2xx人仔

白水體8mm淘寶大約5舊水

呢d都叫白水體?我見到果條係全透咁制

五百幾大條先,7mm差唔多啦
前排見有6.2mm 300幾

香港d舖頭買7mm透明藍月亮石要過千....
淘寶係一半價錢

勇士
等睇開箱文

我淘過最貴係300咋
老老實實唔覺得同ig有咩分別,反而淘寶d一物一圖+片仲好過ig
香港嗰啲唔係唔標價就海鮮價
究竟去邊買水晶好
Hr上面絲話一般般,咁黃s水晶呢?頭先有人話假假地但好靚 我想聽日/後日就買到草莓晶同月亮

黃既我有客搵佢買過月 佢養得幾靚啵 我覺得幾值
其他就未留意過
究竟去邊買水晶好

其他就未留意過

個人覺得黃既貨好靚
你不如係ig打#月亮石 #草莓晶 #白水體 #藍光
呢d字眼搵下有無鍾意
我都睇左成晚
究竟去邊買水晶好

其他就未留意過

個人覺得黃既貨好靚
呢d字眼搵下有無鍾意
我都睇左成晚

睇落實在幾靚 不過錢方面就...
究竟去邊買水晶好

其他就未留意過

個人覺得黃既貨好靚
呢d字眼搵下有無鍾意
我都睇左成晚

睇左幾日 so far都係覺得黃幾好 星期六要特登出去D2睇
究竟去邊買水晶好

其他就未留意過

個人覺得黃既貨好靚
呢d字眼搵下有無鍾意
我都睇左成晚

黃既價位都算好 我ig睇緊#草莓晶 好多都四百幾五百起
究竟去邊買水晶好

其他就未留意過

個人覺得黃既貨好靚
呢d字眼搵下有無鍾意
我都睇左成晚

咁貴?見到200幾都有
究竟去邊買水晶好

其他就未留意過

個人覺得黃既貨好靚
呢d字眼搵下有無鍾意
我都睇左成晚

咁貴?見到200幾都有

我見到有條友應該係賣番條2手草莓晶出黎 淡到粉晶咁再賣$40 睇到笑
究竟去邊買水晶好

其他就未留意過

個人覺得黃既貨好靚
呢d字眼搵下有無鍾意
我都睇左成晚

咁貴?見到200幾都有

我見到有條友應該係賣番條2手草莓晶出黎 淡到粉晶咁再賣$40 睇到笑

唔覺有既?求圖

其他就未留意過

個人覺得黃既貨好靚
呢d字眼搵下有無鍾意
我都睇左成晚

咁貴?見到200幾都有

唔覺有既?求圖

記錯左 係淡色到透明咁濟

係我唔識睇定點 點解草莓晶淺到咁 同我睇其他舖既咁唔同

條月同花幽都係wong水晶度買
我覺得佢價錢都幾公道,性價比ok
上面係舊圖黎,而家條月已經比我養到爆晒光

個人覺得黃既貨好靚
呢d字眼搵下有無鍾意
我都睇左成晚

咁貴?見到200幾都有

唔覺有既?求圖

記錯左 係淡色到透明咁濟

係我唔識睇定點 點解草莓晶淺到咁 同我睇其他舖既咁唔同

淺到睇唔出
我見到有幾間200~300草莓晶幾好睇
越紅個晶體越唔透,所以我老婆鍾意淺色多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞