水晶集中討論區(3)繼續貼你啲晶喇喂

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
有冇巴打知邊到有黑星石?
好難搵
見你地有賣開 方唔方便話我知點

點搵到你地 想見識下

響大陸叫頑火輝石

好似又唔似🤔

黑星 香港好似得晶之緣叫多啲 你搵油麻地都可能無
[img]https://na.cx/i/N4P86ye.jpg[/im g]

係ig shop買左條9mm月亮
想問下真水晶拎上手係咪會feel到凍?
因為呢條我拎上手好似無咩凍感 好似膠膠地咁

月長石圓珠未有假貨所以放心啦

月亮係無咩假
不過會注膠囉

點樣分有無注膠??
求教
[img]https://na.cx/i/N4P86ye.jpg[/im g]

月亮係無咩假
不過會注膠囉

點樣分有無注膠??
求教

會輕左
玩得月亮一拎上手就知有無輕到
我都唔知有咩其他方法
hr成日出特價野 29蚊月亮石

買左未

做爛市,遲啲實被同行屌到上心口

1分鐘就清晒
其實想問問 有冰裂既水晶 對效能有冇影響?
好難搵

點搵到你地 想見識下

響大陸叫頑火輝石

好似又唔似🤔

上佢網見唔係耳環就係頸練 男人老狗好奇怪咁
好難搵

點搵到你地 想見識下

響大陸叫頑火輝石

好似又唔似🤔

上佢網見唔係耳環就係頸練 男人老狗好奇怪咁

咁黑星又好少手鏈 你鐘意黑色既話買黑太陽金曜黑碧璽啦

但係好劣質
又唔透又無乜光

但係好劣質
又唔透又無乜光

同某80蚊既月亮石一樣

但係好劣質
又唔透又無乜光

同某80蚊既月亮石一樣

啲人見平就買架啦

但係好劣質
又唔透又無乜光

同某80蚊既月亮石一樣

啲人見平就買架啦

好似唔洗錢咁啲人買野唔洗睇質素
想買條藍虎眼
應該點分素質 我見有d有紋有d冇紋
淘寶買咗兩條紫晶 點分真假?同點先知啱唔啱自己?

我近排先買 依隻黑壁 幾好
淘寶買咗兩條紫晶 點分真假?同點先知啱唔啱自己?

好似有巴絲講過話如果feel到痺係好?
想買條藍虎眼

藍虎眼 好似得入色

想問問各位手足我依串係黃髮晶定金髮晶?

月亮係無咩假
不過會注膠囉

注膠就
想買條藍虎眼

藍虎眼 好似得入色

天然無咁藍,鮮色一定係染既
想買條藍虎眼

藍虎眼 好似得入色

天然無咁藍,鮮色一定係染既

係時候 post 你d 藍虎眼珍藏俾大家開下眼界
搵日影啲相上黎話比大家知點分假藍虎同草莓果啲
搵日影啲相上黎話比大家知點分假藍虎同草莓果啲

留名學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞