水晶集中討論區(3)繼續貼你啲晶喇喂

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

好開心依條鏈係值果個價
早幾日係第二間鋪買吊墜 個老闆見到我衫入面依條紅紋之後拎出黎傾 但聽到批發價嚇左跳
不如一齊玩估價

冇咁平

你想估批價定市價

兩樣都得呀

批發價2舊人仔、淘價7舊人仔

越帶月亮越霉咁
係唔係要淨化丶充電48小時先有效
點樣先知道批價同市價? 多啲去玉器市場?
我有條粉晶
帶帶下有一粒應該裂左然後冇左一忽
想問下其實有冇影響?
我直接拎開果粒重新穿過就得?
想問見到有啲水晶
會加隻狐狸仔
其實有咩用
想問見到有啲水晶
會加隻狐狸仔
其實有咩用

係咪水晶fate個間既粉晶手狐?買過,個人覺得好似無乜料到咁
想問見到有啲水晶
會加隻狐狸仔
其實有咩用

係咪水晶fate個間既粉晶手狐?買過,個人覺得好似無乜料到咁

係呀
我見佢好多水晶都加手狐
想問見到有啲水晶
會加隻狐狸仔
其實有咩用

係呀
我見佢好多水晶都加手狐

唔好晒錢啦 粒手狐又成日fing黎fing去咁好麻煩
想問見到有啲水晶
會加隻狐狸仔
其實有咩用

係呀
我見佢好多水晶都加手狐

唔好晒錢啦 粒手狐又成日fing黎fing去咁好麻煩

買過 帶緊 有d work既
但隻狐好易甩 好彩通常都搵得返

可唔可以幫我睇下呢條點

100蚊買左條12mm
有瑕疵不過都叫粒粒有光同埋我種功效所以唔緊要

冇咁平

你想估批價定市價

兩樣都得呀

批發價2舊人仔、淘價7舊人仔

批發價差咁多....有冇放法買?

係差得多 但批發一拎一大批 當中有好多唔靚/賣唔出佢都要食左佢嫁喎

好開心依條鏈係值果個價
早幾日係第二間鋪買吊墜 個老闆見到我衫入面依條紅紋之後拎出黎傾 但聽到批發價嚇左跳
不如一齊玩估價

呢條咩size
點解粉紅色 係咪相機問題

買水晶真係唔好比人知自己係新手

劣質紅紋出現左黑色
戴左會唔會仲更加負面影響桃花運

劣質紅紋出現左黑色

買左幾錢?

劣質紅紋出現左黑色

買左幾錢?

$280
太劣啦我上網見佢有ig shop好似ok
跟手出街買,過左排就咁
紅紋呢d真係唔平得

劣質紅紋出現左黑色

你點知呢條唔好?
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.5-c.w4002-15081093119.36.FviQ16&id=37893640301
8MM 89RMB
抵唔抵屌啊

淘寶敢唔敢信?我個人唔太敢

之前條紫晶丶粉晶丶黑曜都係淘返黎
不過條紫同埋粉被我摧殘得多

香港都係淘寶貨, 不過冇現貨睇 靠運買番來

劣質紅紋出現左黑色

你點知呢條唔好?

出現黑色仲要有一粒崩埋應該係差

普通粉晶帶親都會覺得開心左
初初帶真係有爛桃花,帶一段長時間就增強人緣

劣質紅紋出現左黑色

你點知呢條唔好?

出現黑色仲要有一粒崩埋應該係差

個人覺得D色水唔錯 不過唔排除人工染色即管取笑我高脂肪 這King Kong
真的可一氣過哼一千首愛歌
根本不會怕他跟他怎講
只因一身脂肪抵擋得起炮火
上面嗰條$1000就劣喇 先唔講佢粉紅色 D豬肉紋多到 仲要大大條
認真嗰句 開價$1200 咪玩啦 $500都嫌多

劣質紅紋出現左黑色

買左幾錢?

$280
太劣啦我上網見佢有ig shop好似ok
跟手出街買,過左排就咁
紅紋呢d真係唔平得

😨😨😨😨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞