水晶集中討論區(3)繼續貼你啲晶喇喂

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

咁撚平既

下面個說明點寫先

有好多條揀,百幾到二千都有 不過好似髮多

差唔多全部都係粉紅色

係咪好多拖拍
想買項鍊
主要功效想祈福 辟邪 護身
請問有冇推薦

天鐵

感謝
仲有冇其他推薦
想買項鍊
主要功效想祈福 辟邪 護身
請問有冇推薦

天鐵

感謝
仲有冇其他推薦

黑髮

洗到我燥勁多塵

差唔多全部都係粉紅色

係咪好多拖拍

完全冇

差唔多全部都係粉紅色

係咪好多拖拍

完全冇

啲晶好暗啵 少淨化定相機問題?

洗到我燥勁多塵

用水喉水沖
黑黑地果隻咩黎
啲晶簇點解會越擺越白..
我買果時黃黃地

差唔多全部都係粉紅色

係咪好多拖拍

完全冇

我都無

差唔多全部都係粉紅色

係咪好多拖拍

完全冇

啲晶好暗啵 少淨化定相機問題?

唔知 開返燈會唔會好d

洗到我燥勁多塵

用水喉水沖
黑黑地果隻咩黎

攞唔要既牙刷刷
黑果兩隻係茶晶簇 紅果個係唔知咩鬼共生晶簇

洗到我燥勁多塵

用水喉水沖
黑黑地果隻咩黎

攞唔要既牙刷刷

我新買舊晶簇係咪都係刷就得,唔使沖水

洗到我燥勁多塵

用水喉水沖
黑黑地果隻咩黎

攞唔要既牙刷刷

我新買舊晶簇係咪都係刷就得,唔使沖水

沖水係為左整乾淨佢姐 你平時唔洗刷/沖既
有塵既話濕布抹 抹唔到先好似我咁 搞掂之後用紙巾整翻乾就得

咁撚平既

下面個說明點寫先

add到入購物車但買唔到嫁 我本身想平平地玩下

咁撚平既

下面個說明點寫先

add到入購物車但買唔到嫁 我本身想平平地玩下

咁搞笑,有冇問過客服
男仔戴月亮會唔會好gay 想買 容易燥

燥就買紫晶啦我見過啲男人戴月亮 佢個人變到好柔 好個都係咁

講到我好想買

講到我好想買

買啦絲打戴係幾好
岩岩買左個晶簇,呢舊我真係極有感覺揀都廢事揀
980會唔會買貴左?好似得2kg 連座

跟手買左條s7 900蚊 大概係10mm
呢條雖然啲紫晶淺色左啲,但拎上手就好鍾意 陽光底下仲有彩虹光
隻手唔夠粗拆左兩粒出黎 揀左兩粒有少少棉裂既出黎,唔知果兩粒能量如何

唔知有冇買貴到呢

我呢條特價買左千一 舖頭價
晶簇你係舖頭買既話可以叫抵架啦 ig買都可以叫正常價

S7仲係未好識睇點為之靚

你可以當 愈深色(多礦物)愈靚
礦片一片片(閃片)又貴過一絲絲

咦唔係形態唔同咋咩 原來價錢唔同

講到我好想買

買啦絲打戴係幾好

絲打帶會柔和d
有無人覺得依家I豬水晶店成日串來串去?
花生mode啟動

講到我好想買

買啦絲打戴係幾好

絲打帶會柔和d
花生mode啟動

不嬲架啦幾間混戰先好笑
花生放題
岩岩買左個晶簇,呢舊我真係極有感覺揀都廢事揀
980會唔會買貴左?好似得2kg 連座

跟手買左條s7 900蚊 大概係10mm
呢條雖然啲紫晶淺色左啲,但拎上手就好鍾意 陽光底下仲有彩虹光
隻手唔夠粗拆左兩粒出黎 揀左兩粒有少少棉裂既出黎,唔知果兩粒能量如何

唔知有冇買貴到呢

我呢條特價買左千一 舖頭價
晶簇你係舖頭買既話可以叫抵架啦 ig買都可以叫正常價

S7仲係未好識睇點為之靚

你可以當 愈深色(多礦物)愈靚
礦片一片片(閃片)又貴過一絲絲

咦唔係形態唔同咋咩 原來價錢唔同

閃片少有啲嘛 好似綠幽咁 聚寶盆都會貴過千層
金鈦點都貴過金髮
窮撚諗住上淘寶淘條百零蚊拉長
有無人解釋到我知點解有間p字頭既水晶咁貴都有咁多港女做水魚好多野都貴過晶之緣啵
定真係賣貴啲啲人先會覺得靚

講到我好想買

買啦絲打戴係幾好

絲打帶會柔和d
花生mode啟動

不嬲架啦幾間混戰先好笑
花生放題

果間成日話自己廠既ig shop 有無花生食?
利申覺得佢成日串人好on9 唔知男定女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞