水晶集中討論區(3)繼續貼你啲晶喇喂

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
藍光既石有咩推薦?! 月亮男仔帶又唔襯

月亮石好靚喎

點會唔襯

就咁睇我都覺得勁靚 一帶好似麻麻 我男仔 好白

睇你點襯,可以唔同style ,
個人在乎能量功效 > 外表

sailor 條月亮石
有人開佢300蚊價 佢嬲咗好多日
你地有冇同水晶許過願? 用咩方法?
有冇去開名石店嘅巴絲可以影佢份2017catalog上尼 想知今年紫晶擺位 thx

喺外國

我有
夜少少返屋企影俾你

有,許左願能量強左
有冇去開名石店嘅巴絲可以影佢份2017catalog上尼 想知今年紫晶擺位 thx

喺外國

我有
夜少少返屋企影俾你

唔該曬

有,許左願能量強左

點願法! 教我呀

有,許左願能量強左

點願法! 教我呀

有,許左願能量強左

Between 我買左紫晶 點許願先得? 你點feel到能量強左?

有,許左願能量強左

點願法! 教我呀

有,許左願能量強左

點願法! 教我呀

Sor , 未發內容已reply :

有,許左願能量強左

Between 我買左紫晶 點許願先得? 你點feel到能量強左?

有版本說許願是許返同果隻晶功效相關的願望效果比較強,你地當同朋友傾計不過是自言自語ver 即可,即向紫晶許智慧同人緣方面的野。

點feel 到強量強左?好難形容
有冇人可以幫手分享下水晶能量咩feel ?

有,許左願能量強左

有版本說許願是許返同果隻晶功效相關的願望效果比較強,你地當同朋友傾計不過是自言自語ver 即可,即向紫晶許智慧同人緣方面的野。

越帶越鐘意

有,許左願能量強左

越帶越鐘意

越帶越鐘意

有,許左願能量強左

越帶越鐘意

越帶越鐘意

呢條d 色好靚

有,許左願能量強左

越帶越鐘意

越帶越鐘意

呢條d 色好靚

多謝

有,許左願能量強左

越帶越鐘意

越帶越鐘意

呢條d 色好靚

多謝

我帶係為學業

越帶越鐘意

越帶越鐘意

呢條d 色好靚

多謝

我帶係為學業

紫晶利 智慧,你愈戴愈鐘意即佢同你磁場愈來愈夾,對你幫助愈大

越帶越鐘意

越帶越鐘意

呢條d 色好靚

多謝

我帶係為學業

紫晶利 智慧,你愈戴愈鐘意即佢同你磁場愈來愈夾,對你幫助愈大

但冇買白簇&紫簇 係咪要買? 好d?

越帶越鐘意

越帶越鐘意

呢條d 色好靚

多謝

我帶係為學業

要買 保養水晶能量

越帶越鐘意

呢條d 色好靚

多謝

我帶係為學業

要買 保養水晶能量

幾大隻先好?大概幾錢?
請問大家既水晶如果花左會點樣處理?
我有粒紅紋吊咀好多年前買落 不過花左兩點 一直就放係晶簇上面冇帶
想問有冇影響的?
咁岩睇到個post又想拎出黎帶 但我買果時 帶左覺得冇效仲要唔知點解花埋 所以擺埋一邊

開左閃光燈影 實物比較淡色

有冇巴絲打去過潮特二定三樓 電梯隔離嗰間水晶店? 有冇咩評價分享比新手仔 因為唔知去邊買好
有冇邊間IG shop?
唔知點解成日覺得上網買野好危險 覺得價錢同街舖差一大截好似唔係幾可靠
但係又知網店冇舖租先做到平一截

越帶越鐘意

呢條d 色好靚

多謝

我帶係為學業

要買 保養水晶能量

幾大隻先好?大概幾錢?

睇你有幾多條水晶 少既話買左600g左右擺3 4條都夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞