Cities:Skylines自由度最大建城遊戲(9) Campus 1.12.0

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
我都想知
如果肯定自己唔會退錢
主程式同natural disaster或以前嘅dlc可以去wingamestore買,詳細自己計
第一次買有得用-5% code會再平D
都平到餐飯
補充,steam有個new player bundle,可以格吓價睇吓點買先平
thx
個city9格開盡

想玩多幾格 係咪unlock all?

玩緊既save裝呢個MOD有無用
知唔知點樣起雙層橋? 上層行車 下層行火車 個種

MANY THX
Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(10) Sunset Harbor 1.13.0-f7
https://lih.kg/1949298
巴打個mom仲work咩
用左九個月呢個post終於都差唔多爆
想問下落雪DLC係咪所有地圖都可以落雪?用左建築物Asset會唔會有影響?新增左d工程車有咩用?
每次大量推post 因為sale/新dlc
起完兩條橋用move it拉啱位較高度
有冇用得嘅metro hub推介
用左兩個都出error message
要等update
youtube 睇下人地點玩
通常交通塞死係某d 位太大車流量
做多d 分流就ok
拉返上1-2頁 有講過

無得再起樹...點算
我覺得較3倍速D動畫郁得好似慢過以前
係咪因為update定錯覺定我裝咗唔知乜7mod搞到咁
唔係 得限定雪地地圖 要供應暖氣
Asset唔會特別嘢
工程車攞嚟補路

多數為電車而買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞