Cities:Skylines自由度最大建城遊戲(9) Campus 1.12.0

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
幾時出新一集
不嬲都有人話cities skylines係造景靚,SC 先係真正建設一個城市
我想問點樣將地面油做石屎地?
咩係 SC? Sim City!? 個隻算係game 來咩?
surface painter
當年要一條路行晒成個城市至唔會塞車
三路口會自已整下, 四路口或以上都係workshop down再改
貨運碼頭就唔分流去晒最近果個,警署就跨區過去
其實SimCity4真係正野黎架
4... 又點同, 最衰 simcity 4 太舊了。
e隻係研究點樣解決塞車既game
畫車路真係好辛苦我係想玩鐵多
你唔覺得你條主路好多十字路口? 睇你應該想搞高密度,應該好易塞爆。 有無聽過 road hierarchy ?
請問steam 同 origin 買有咩分別
識唔識分 street hierarchy 同 road hierarchy ?
你唔講我都唔知d term 分得咁細, 不過,我係明既。
Steam 有mod workshop
Origin 要手動管理 mod files
origin比年費好似抵屌好多
試行人天橋上行人
畫得幾靚
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
全部dlc 75折緊
作為交通主打
剩係冇左側通行已經唔洗玩
同埋20年前既simutrans可能仲真實過佢
好似最平
新機3700x 32gb ram 2070super 希望開新地圖夠玩
屌, 一開驚迫我裝舊唔知咩
跟住彈個殘體Launcher出黎
點撚樣呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞