Cities:Skylines自由度最大建城遊戲(9) Campus 1.12.0

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
不過可以比較下邊啲似 paid content、邊啲可能係 free update

https://steamcommunity.com/app/255710
佢有幾款 Transport hubs 係連單軌
姐係要買埋Mass Transit先用得

我估Free content會有新防波堤
又要課金
又要課金
又要課金
又要課金
又要課金
又要課金

trolley bus 、inter city helicopter、air club
trolley bus 同電車分別不大,依家裝trolley bus asset 扮到
所以擔心佢點同 Snowfall 互動,希望 trolleybus 用到 tram track 同可以離線行至少一陣
照睇trolley bus 同電車分開兩個獨立系統,電車增加多啲高架車站模組就好
問題係分開太闊唔會夠位,巴士同無軌電車都應該要架空同地下啦
有無地鐵同機場mod 可以share
想起運河嗰陣點先唔會搞到海嘯 ?
終於起左沙田

不過講開又講,睇地圖都唔覺
到真係玩香港地圖既時候
先會發現錦田個位都夠你放多個九龍半島落去,仲要係大平原
偏偏咁大個位就全部都係d鄉黑罷鬼住哂

用左成晚起左條路
係香港 唔係地大就好
近唔近市中心先係重點
錦田呢D比鄉黑垃圾往就岩
New dlc
我記得有d 香港map 比例合理d, 但是就無辦法包括成個香港。
其實呢類mod被官方收黎用之後仲會唔會有free update?
MAC機升左之後玩唔到搞到
有巴打分享過如果幅圖81格只係玩港島北同埋九龍半島,咁就可以岩返個比例
但硬係好想玩哂全個香港所以就用依D圖
船係咪有水深要求先行到??
我個SAVE個維港想改淺水D, 等D隧道唔洗咁斜, 但又驚改完D船行唔到
太大工程所以問下先
trolly bus
等左new dlc好耐
而家tram 都做到trolley bus
無玩兩年幾好難跟
MOD又要剷哂舊既又要搵番新既用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞