Cities:Skylines自由度最大建城遊戲(9) Campus 1.12.0

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
可唔可以zoom 埋去睇睇大島左下角個鈎形海岸線,好型
我玩緊,好正,跟緊香港既路起緊
我今日STEAM DL返黎玩
但玩玩下成日畫面HANG, 音樂冇事, FEEL到CURSOR有HI到野
有冇人試過, 點FIX???
突然之間成個城市啲人病哂,CS都有武肺?
唔知要起幾耐 CSL Map View ap View 南北掉轉左, 有冇人知可以點樣rotate ?

盡可能跟返現實, 住宅就住宅, 工業區就工業區, 就算 way direction 都盡跟
水污染?
玩過成個月搞到好失敗無再玩
呢家武肺想再玩過
有無咩網站可以睇教人點起好d?
都用咗唔少時間填呢個鈎出黎...
宜家都未起好
今日搞咗好耐嘅機場巴士總站:

機場跑道:
巴打可否share 地圖條link
上面有得較rotation
唔係
啲閪車永遠行死一條綫

tmpe mod setting可以較ai 智慧cut線
dlc sunset harbour 揮手區
唔識揸車
所以6線道最好少用
單向3線要限死每條lane 過一個方向先用盡3線
開steam想裝返隻gmae來玩 裝極都裝唔到
感激拯救我於武漢肺炎中
點樣失敗先, e隻game 都無咩可以失敗
裝tmpe
set 3條線, 一條只可以轉左, 一條只可以直行, 一條只可以轉右
d車流就會平均d
當然如果好多車需要轉左, 就可以中間set 做轉左&直行
規劃好差下 再開過新save玩先

想問下你地係玩內置地圖定係上網download唔同既map?
遊戲開始左 新加既mod用唔用到?

Thanks
我加多句:DLS充其量係optimization同realism,唔係解決交通問題嘅方法;Advanced Vehicle AI 就一半半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞