Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
我見你地平時放收視個個星期都差唔多
咁係你過份解讀姐
我意思係你地點屌
班PD都唔撚知唔撚會見到
留番啖氣打飛機好過啦
而且我從來無任何資格論既明/暗示
睇RM差唔多次次好似重播咁
連睇POST都一樣
真係頂你地唔順先舒發下感受
但又話你引戰又剩
自己唔想駁或者駁唔撚到就無視我咪算囉
而家你就分明想引我開戰啦

係個POST留言洗乜戴頭盔
個撚個都係網上兇狠架啦
你來現實打鳩我咩
唔識Running man討論區點解?
所以呢?
你肯定咁多個POST以來無OFF TOPIC過
你要屌我OFF TOPIC
我接受架
不過順便屌埋想引我戰既人啦,唔該
永久封鎖
就算睇唔到都要講架啦
永久封鎖人要講出黎係咪好威架
自我感覺良好
今集又唔知睇左啲乜 條毒撚幾時死
咩話?請湯告魯斯上黎玩桶大叔!?
毒撚pd真係垃撚圾
睇左下集預告 又設計嘢
忍唔著飛哂跳舞個part點知飛左大半集
其實見到王鼻用生命練舞
飛住睇都算,打上嚟托7?
換衫扮avengers好好笑,智孝好神似之餘仲好靚
留cm留咩內容要你批准
who are you
想操縱其他人講野既不如你番上偉大的國既forum啦
成員都開始覺得啲小遊戲好拖,今集個遊戲玩左咁耐原來只係決定邊個可以行前一步,反而最終mission講兩句就當出左
果然上個禮拜SBS出嘅相係當出埋其他game

影相嗰part我覺得最大犧牲係昭旻,又要戴頭套又要油哂塊面同頸,其他人還好,智孝仲好似樣同好靚,哈哈老闆又係好笑,影埋五花腩宣傳照

跳舞MVP唔洗講一定係王鼻,扮中槍笑到我肚痛,不過辛苦哂佢地,5個鐘先練左18秒嘅嘢,加油
睇佢地練舞我覺得好熱血好好睇!!
練咗5個鐘先學咗18秒動作....真係辛苦晒!!
真係台上一分鐘, 台下十年功!!
又諗起,
可想而之啲練習生勁辛苦仲要未必出到道仲好大機率出道都未必紅...
都好慘...
哈哈今集講晒全部人嘅心聲 那xx
隻舞都跳得幾好睇 期待完整版本
HAHA鍾國同昭旻好勁
因為大神要整蠱佢
玩咁耐最後擲公字
成員:
笑死,改個九唔搭八名之後原來擲銀仔。開頭個遊戲剪到咁鬼長,後面嘅遊戲就cut到勁短,智孝同大神冇喇喇就贏左,腦都唔洗用好好做
有排設計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞