Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
羅pd都係玩簡單遊戲
但人地拍出黎就係好睇
好心學下人啦
https://star.ettoday.net/news/1452777

每個人椎間盤突出喎點跑..
無人想知你諗乜呀大陸閪 蝗蟲
屌咪再用成員有傷嚟為個pd護航,好似個節目有問題係成員造成咁。唔跑唔代表無聊,冇體力可以有智力,遊戲冇推理過程,每一part唔環環相扣,根本係final mission前面是但抽起一個game都可以對最後冇影響,咁係成員唔跑得造成咩?以前嘅經典都唔係每集都要跑要體力,當然體力可以令成件事更好睇,但係以前都唔係每集得個跑字,仲會有好多要思考要推理嘅過程。
就算唔講推理集數既Runningman
個d美食地圖都可以啦,洗唔洗下下搶食
仲有集係玩每人最多食3件,食中最後一件就out
都可以係飯game唔洗搶
屌你睇左成年紫菜加白飯
個pd係講緊翻抄都唔掂先死
之前個排名Race同劉姆斯可以完全冇色彩同特色
已經唔關跑唔跑事
佢根本唔志在做節目,只係想睇人受罰俾人打食水炮既痴線佬
地圖美食你翻炒以前啲idea都可以夠內容喇,上菜次序/食完要跳幾多下抵消個餐/講菜名就要夾起個樣菜/忍食辣野/打電話問野食,隨便參考以前都一大堆喇
其實之前好多期好睇嘅都唔一定係追擊戰
雪國列車、監獄行、崔民秀貼名牌嗰次、上面講嘅鬼姐妹都唔係以追擊做主軸
雪國列車甚至有part同依家差唔多玩完game有人無飯食
但以前你會覺得一集係一個整體有一個theme喺背後
依家基本上每集抽一part出嚟剪做一集都得
因為遊戲同遊戲中間關聯性超低

追擊戰無錯係running man嘅原素 但一定唔係之前精彩嘅唯一原因
啱啱睇完渡漢江個集睇到眼濕濕
幾時先做番啲團結嘅RM
成班連登仔只係小數觀眾黎
先唔講你地覺得差
但收視反而仲好左呢樣野
本身都有慣性收視
佢點差法都一樣係有班死忠睇

日日睇你地屌來屌去都係三篤屁
同rm來來去去都係玩果幾味一模一樣
連登仔係香港觀眾
收視係韓國觀眾
關乜少數觀眾事
九唔答八
玩來玩去都係嗰幾樣,咁我哋咪剩係得嗰幾樣可以屌
連登仔係上網睇老翻
觀眾都算唔上
SOR
呢樣係我錯
我要更正
我上網睇老翻咋
唔知算咩數
但應該比你有質素少少既
至少唔會小人老母
而家個四眼毒撚pd真係食屎啦
咁多集都冇一集係令人可以有印象留得到
以前果啲我到而家都仲背得出深刻既集數
頭二百集直情睇開頭我都知之後成集係做乜野

浪費晒啲錢做 濕鳩懲罰
不如比心機諗下節目啦
所以差唔多次次睇POST都係回帶咁
又係講同一堆野
改變唔到連鬧下都唔得?入得討論區都係想搵共嗚,每星期睇完一集都一樣咁垃圾自然會想屌,咁回帶係好正常
因為個pd 每集唔同主題其實都係回帶玩個幾味野
上兩集其實唔少連燈仔都話喜出望外,點知今集繼續鄭pd game
純粹入嚟做鬥雞搵交嗌
其實收視得回歸第一集係升
之後2集已經打回原形
又問人入黎留言做乜鳩
發表下對個POST感受又當人引戰
呢個POST D連登仔成個共產黨
唔埋你堆參與互屌就想排鳩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞