Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
佢啲game嘅目的係揀走自己唔想要嘅隊友無謂到
d game真係廢,btw 全 劉嗰拍檔好似好勁,上集無睇 今集先留意
睇完今集,照舊係好既主持加廢既遊戲
成集既精華係曬後面
四組最好睇我覺得係劉全soran同埋世贊智孝
可以見到世贊都炒得起氣氛
好耐無見過智孝咁好反應
Btw. Soran可唔可以幫全妹所有詩出單曲
感性詩人加寫日常曲歌手好夾
仲有在石記人名真係好勁
好多時pd 事前已經叫大神準備
好似睇番the call咁
仲要地方又係錄音室
好期待live個陣會點
應該都要飛到韓國睇個show先有機會聽呢個live
睇多次哈哈落水扮皇帝笑, 笑死
智孝今集正到仆街
多返嘢講
睇完今集 其實成員的表現真係仲係好高質 只不過係啲game冇創意 用冷飯炒埋一大兜 若果啲game可以有返啲創意 收視應該仲有得上
你係抄無挑個歌謠祭唔該就抄足啲
又要玩埋啲on9 game
與其玩你啲 on9 game
我寧願你玩以前啲小遊戲
抓石子 打畫片 閃避球 食物bingo
呢啲我就咁隨便講
但一定仲有大把好過佢啲game
預告見到水,以為有用身體嘅game玩,會睇得開心,屌你原本只係用另一個方式嚟幫啲on9 game計時
唔係盲反世贊
不過佢呢種gagman風搞笑我真係馬馬地+笑唔出
不過見到呢到有唔少巴絲都笑得出 都想佢keep住咁樣 留住d因為佢笑嘅人啦
呢啲真係各花入各眼
但睇返佢個分組,世贊做誇啲都無可厚非
你要學無挑 不如學到盡
播下學跳舞 播下分組排練唱歌 仲好睇
你果d爛鳩game 唔知比乜反應好
其實今集都幾好笑啊 係人型蜈蚣唱K嗰到太膠
如果閃避球都算mini game,咁唔該間中玩返007射水槍
明明以前啲集數大把遊戲同橋可以翻炒
就算唔洗用體力嘅都好多
而家最主要係冇咩storyline 變左獎門人式綜藝先咁無趣姐
Haha老婆生左了
唔知仔定女
我都想知 係咪無講到仔定女?
ig下面留言都無人講
佢2個把聲其實唔係好夾
加埋haha入去 高中低音反而好聽左
我都覺唔夾
好似女聲加女聲咁
老實講 諗唔到新game都算 要翻炒既翻啲好玩好睇既game啦
依家玩咩兩個音要答唔一樣/桶叔叔 etc 俾我既感覺係完全冇準備 連預備遊戲既effort都冇 就好似將啲過場攝時間game當做主菜咁玩
玩呢啲game洗撚要你個pd咩 叫佢地八個預備定啲props已經可以拍啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞