Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
見佢IG有踢波
佢應該第一次俾人笑完就瘋狂練波
操完肌就去踢波,痴線佬
所以咪無女囉
成日覺得佢係gay
佢根本就係c朗嚟
記得有次c朗同隊友玩乒乓波 比人屌打 最後用一個月 買埋波枱瘋狂訓練 最後吐氣揚眉
Btw 想再睇足球特輯 不過應該唔會再出了
朴智星都唔搞啦 應該唔會再打 以而家running man名氣應該請唔郁啲國際球星 上次請左國際巨星都成個節目都仲係碌柒咁 失禮死人
Runningman一請人上黎就變清談節目
我係明星不如揀個識剪接,有笑點,有得食飯
而且唔洗食水炮彈既PD幫我宣傳啦
但仍然都仲有好多嘉賓上嚟玩 有時真係想知點解會上嚟受苦 又冇飯食 又冇鏡頭 又要淋水
上集林秀香頭嗰個接字真係聽唔到佢把聲幾多次
其實唔係真係無飯食架 , 唔好以為鏡頭睇到就係一切
以前啲體育巨星上黎真係有主題去玩去拍,又幫到嘉賓加分。上次朴智星帶來個黑人好似叫艾夫拿,個集就算玩啲小遊戲都有諗過,對比返早排國際巨星上黎個集,有冇用心觀眾會感受到
全世界既巨星都過黎玩下桶叔叔
眼色遊戲、五秒問答,最後黎個水炮彈啦
好想知佢地每集其實開咩會
成班老野跑唔郁了
唔知rm會唔會有Disney公主特輯,個個都著公主衫呢懵智同昭旻兩個可以著frozen套姐妹裝仲有想睇鐘國著
好想寫個北角七姐妹故事同遊戲,send過去求佢哋拍納涼特輯唔想再睇桶叔叔同問答
納涼特輯之桶叔再現
以前都試過有香港fans send idea過去真係拍咗一集,你寫得夠完整可以試下
可以寫桶叔叔就係迫到七姐妹走上絕路嗰個惡霸,寫臭佢
智孝 睡美人
鐘國 野獸
haha 鐘樓駝俠
光洙搶兩次野食都好笑
但係連續搶第三次真係過份左d
睇個陣真係驚池石鎮爆血管
想睇一集係光洙昭旻做大盗 講佢2個不停背叛偷成員錢
https://m.youtube.com/watch?v=q8KTU_8acKs

離一離題
希望6月9日見到大家!
屌好撚match人物性格
要俾$ disney
諗起無挑

之前智孝有集做白雪公主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞