Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
101 IOI個陣好樣d
之後就
又係問答game 係廠拍咪算
要宣傳個qr code比錢呀
有少少似 momoland jooe
講得好中 成日都烈日當空下玩問答 有咩意義
仁雅做女友一流 份人好爽朗
其實一開場女性嘉賓跳喲舞真係好好睇咩? 唔識欣賞
水槍game真係on9
睇到RM未來係死係呢個pd手上
睇撚到食飯時間又一定有爭野食劇情
PD你幾時先識變通
薛仁雅好正
一部

SBS RM上部4.7%(-)

SBS RM下部6.4%(+0.1%)

MBC 蒙面歌王上部5.1%(-0.5%)

MBC 蒙面歌王下部7.6%(-0.9%)

KBS2 社長的耳朵是驢耳朵上部4.6%(+1.5%)

KBS2 社長的耳朵是驢耳朵下部6.1%(+0.9%)

二部

SBS 家師父一體上部4.7%(-1.3%)

SBS 家師父一體下部6.2%(-2.3%)

MBC 我的小電視V2(重播)3.0%(+0.2%)

KBS2 超人回來了上部10.2%(+0.8%)

KBS2 超人回來了下部15.2%(+0.2%)

晚9點

SBS 我家的熊孩子1部18.5%(+1.6%)

SBS 我家的熊孩子2部19.8%(+1.1%)

SBS 我家的熊孩子3部21.7%(+2.2%)
閤家常識問答比賽都好睇過呢d 問答
智孝有時睇到人有d躁

食飯一定係個d 有人無得食 用錢買 表演 之後比人爭野食

黎黎去去都係呢d鏡頭
頭幾次呢d鏡頭都會覺得幾過癮幾搞笑 但次次食飯都係咁真係冇哂癮
智孝次次答問題都魂遊咁
同以前光洙一樣
不過光洙就一定係特登
搞到無得睇光洙肢體搞笑
連智孝都加入埋搶飯行列
睇b站彈幕d玻璃心fans心都碎埋
都個個句啦
game廢但互動都係ok跑田

鐘國噴水又係勁到離哂譜
我反而覺得新定位。Ace已經唔適合佢 玩呢啲低能Game 贏左都冇癮 反而依加onon99 發呆無記性既漏洞適合佢
其實我覺得智孝今集都幾好呀
懵下懵下
整體都幾好呀
石鎮講alex個時笑撚左
今集幾好笑喎
覺得今集幾好
個人幾鐘意眼色Game個Part,多左要答問題
三個遊戲時間分配幾好,無頭重尾輕
係最後又水炮彈好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞