Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
係,成員做小矮人,開場好好笑,成員跳入塊鏡扮入左另一個空間到最後有反轉,智孝好似唔係白雪公主
呢集係邊集
屌你老母又玩爭飯食
光洙爭第三次飯食嗰下真係過分咗

Feel到王鼻子係真嬲
成員互動的確係好笑
但遊戲設計同主題真係幾差下
完全表現出遊戲係幾咁差
差到連平時吹水都有睇頭過玩遊戲所以佔左好多份量

暫時近期覺得最好就係老麼PD個集,真係好有心去設計主題同玩
希望可以再俾佢做多次
應該有俾
諗起無挑七公主特輯
好似話一首歌唔知播多過幾多秒就收錢
宣傳就唔知點計了
根本而家呢條pd就自己諗唔到嘢
啲5秒game轉少少當新嘢
成日淨係得個殼 叫啲成員自己設計自己玩
今集設計衫 其實同上次整片頭有咩分別 肥仔都玩左一次 咁樣present個idea真係靠班成員9up 好冇新意
諗唔到點搞不如停幾個幾禮拜坐低扭下橋
老屎忽霸住個位唔走,唔肯畀新人試,之前肥仔pd都肯畀新人試,仲會公開同人講係忙內pd諗嘅主題,江郎才盡就好心諗下點提攜後輩,sell唔到新意咪sell經驗囉,新人有idea都需要前輩帶住完善細節,見到節目愈嚟愈下坡真係好心酸
用生菜打光洙塊臉都好好笑
毒撚PD:你個idea係幾好既,等我放埋d搶食、水炮彈同5秒問答就播出街啦
以前RM一集講緊3-4個影響到final mission既遊戲,每隻都剪到好好skip得唔多,仲有1/4時間玩final mission
而加first mission半集拎個hints,然後食飯game 1/4,最後final mission隨便就拎到game 1 既hints,玩黎做乜?呢個先係問題
一停就無架啦……
或者劇情特輯都好好睇,有一集係講打喪屍救少女,雖然劇本有少少嘅明顯,但真係好好睇,喪屍進化到最後階段識扮人類嗰到我寒一寒
唉 我地覺得好睇嗰d係本土偏偏收視就差到閪咁
依家安安分分睇成員間互動已經好心滿意足 但好唔好咪再搶食
王鼻掉菜似有火
好記得石鎮扮喪屍
冇記錯好似係叫rm生存遊戲
其實就算以前初初鈴鐺捉人遊戲,都係集集條橋差唔多,但起碼有競技嘅刺激感,唔係桶叔叔咁,靠運真係一啲都唔刺激,搶飯食就更加唔係競技。成員年紀大冇咁跑得,可以多從搵嘢,智力嗰啲去鬥。啱啱最近嗰兩集真係睇到狂飛住睇。
屌佢老尾 乞食又乜咁好笑呀 剪成大段落中間

成集靠撚王鼻 真係屌佢老母
依加咁熱 玩下水啦 唔撚係水炮嗰啲啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞