Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
咁你應該係屌佢個分組方式on9,唔係屌開場時間長喎,實際上拋波嘅時間唔係好長咋喎

至於睇緊rm定無挑,既然佢依家個形式抄足無挑歌謠祭,我認為用呢個term嚟表達rm依家做緊嘅內容冇咩問題喎
大神每次一提佢老母 都想笑
似無挑同好唔好睇有咩關係?
無挑都唔係個個岩睇 依家仲要係類似
我都覺幾似無挑歌遙祭唔知係咪大神,haha 有份提議

我覺得如果apink 係光洙世贊,gummy 鐘國,石鎮
Nucksal x code kunst 係haha 智孝就好
今集世贊超強喎
召集下
721麻煩大家上街
running man幾時都睇得
可以救香港嘅機會唔係得返好多
呢幾個星期都無睇過rm了
“Running Man” PD Talks About Overseas Popularity, Casting Jun So Min And Yang Se Chan, And More

https://www.soompi.com/article/1338971wpp/running-man-pd-talks-about-overseas-popularity-casting-jun-so-min-and-yang-se-chan-and-more
咁快啲走
其實佢係有心做 但真係能力所限 下下眼高手低
今集成個主題其實唔差
但又係啲遊戲一般(佢最近好鍾意玩文字遊戲)
所以我覺得今集算係ok

不過睇完都冇乜心機想笑 笑唔出
今集其實算係幾高質 毒撚pd有度過
起碼舒緩到我沉重既心情
係,其實笑唔出
個人感覺幾好睇只係心情太沉重
做個投票
覺得允兒同智孝似唔似
:有幾分似
:我要洗眼
利申:允飯

香港加油
今集係哈哈世贊踢腳笑左一笑
係幾好睇。。遲啲再睇番
放鬆下啦
1日有23個鐘都對住新聞連登同無數真假消息

唔知點解智孝d反應 回答愈黎愈退步
有時扔波比佢 佢可以選擇唔出聲就帶過

D遊戲照舊一般般 但有個任務包住算係咁
最尾拖得有d耐

香港加油
點解上連登又好似去左平行世界咁 明明幾好笑
但哈哈又做spy真係好無癮 又係初頭係咁引觀眾覺得係其他人 今次係yoona同昭旻
然後再喺後面加插d冇播嘅片段寫到哈哈呃哂全世界咁
唔關rm 事
係大家心情本身沉重

btw 睇智孝帶住𠝹波袋跳舞
有班人係中意放負能量 係唔係都話唔好睇
今集算係咁
有鬥智,前期任務又真係可以幫你贏
btw鐘國好慘佢個數係大過最後過門個數
今集係唔錯 但似乎都係俾心情影響到 今集睇到斷斷續續
大部分都讚好睇,
只係元朗恐襲搞到大家心情好差,
係好睇但係笑唔出
幾好笑喎

結局都有驚喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞