Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
比表情其實都係呢一兩氣有返一兩個鏡頭
而家講親嘢都細細聲放唔開咁
我覺得好大機會挨埋下年十週年就完
依家真係睇得一集得一集
仲叫人唔想做下車根本多餘
都技窮左好耐
毒撚pd已經係最後走剩既老pd
希望今年haha拎埋大賞 挨到十週年就完美
係韓國搞fm真係好明顯差唔多盡頭
我就係鐘意智孝先想佢多d鏡頭
轉左talkingman 無競技遊戲 週一完
已經廢左智孝8成
綜藝佢一向弱 定位努力玩遊戲
以前係節目遊戲帶佢出黎先有咁好表現
依家要成員靠自己靠口才 佢邊夾到
前排懵鐘有鏡頭 咪又俾人插痴鐘國格硬
毒撚pd回歸 其實佢已經多返鏡頭
rm都已經唔同曬 你地仲要求智孝以前咁
係唔明做咩放唔開姐
講句嘢都唔敢咁
金鐘國原來連 普巴都識
仲同普巴踢左場波
屌。。。。。
今日呢集真係。。。
又黎問答大會
好心比人正正經經食下野
成集都唔知做左咩

又係水彈
做乜咁多人喺running man 個ig留言Please be fair, because Somin can't paste someone else, PD gave more time?
又係唔滿意昭旻多鏡頭既人1
雖然我都鐘意7012,但gary退出已經係事實 gary都講過冇後悔退出rm,點解班人仲咁留戀7012 昭旻夠癲 好投入啲遊戲,好適合rm,相反智孝個性格比較靜 慢熱,咁節目組一定比多啲鏡頭昭旻。但節目組都應該聽多啲fans意見,既然咁多人鐘意智孝,就整一集可能係智孝做spy,比多啲鏡頭佢
智孝一向玩遊戲先放開
講野有時都load唔切 更加唔好話做效果

rm改版+年齡 不良智孝已經玩唔到
以前有勝負欲加投入 爆發先有效果
依家集集玩小遊戲吹水搞笑
上面都已經有人話佢老唔化妝
仲玩不良設定 到時實俾人插佢更年期
我睇其他人留言得出嘅理解係
昭旻上次貼唔到炸彈貼紙係其他人到
但PD不斷比機會佢再貼
啲人就覺得唔公平
好似係咁
個炸彈唔係話被人發現左就加一個蛇章咩,幾時講過唔可以再貼
我覺得留轉pd仲好
一口氣追返2年既RM
有幾集都幾好笑丫

其實2位新人都幾有火花
綜藝節目唔係就係輕輕鬆鬆笑下睇下咩
仁雅 請夏
今集悶撚到 請夏上黎都無得救
PD幾時返鄉下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞