Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
好彩換左世贊落rap嗰隊 後段成個氣氛真係佢carry
上集又係咁
你老母玩之前無搵staff自己試左先俾成員玩架咩?

我覺得世贊開始有D睇頭 唔使成日癡其他人拎鏡頭
套家師父有冇巴打睇過 咁好收視嘅
Gary
好想聽gary haha 鍾國一齊唱 想對你說的話
毒撚pd其實係佢諗遊戲定點?
我唔係話成集好差,不過啲遊戲真係
將以前舊game撈埋一齊加落水就新game咁推出嚟
而家真係跳住睇平均30分鐘左右可以ko一集
呢個pd真係其實知唔知自己咩事
其實佢本身就有呢d gagman基本功力 但rm主key點數都未數到落佢身上所以唔可以搶主key做
今集隔離得懵智同兩個rapper就要揸主key做
今集開頭都係個幾款遊戲,只係整左啲裝置黎玩,睇到麻木左。
係後面好睇返,唔同組都有唔同嘅效果
今集世贊 mvp
世贊今集超出色
本身智孝talk show唔掂
佢自己出色完再帶動埋智孝
成part超好笑好好睇
世贊係要有平輩或後輩同佢互動甚至做佢下靶先得

而家太多前輩,有d定位已經俾人做左,佢咁做感覺上會太過份,好似無大無細咁

今集俾佢玩自己強項 e.g.模仿、口技,就成功帶到氣氛

除左國鐘Gummy呢一pair,今次其他分隊RM自己一定有份開會,如果等毒撚PD決定肯定唔掂
世贊今集大爆發
前半部d game on9到
尤其趴喺度唱k嗰個 心諗做乜鳩呀
但恩地真係唱得好好聽
唔計game 今集唔錯 世贊值得一讚
世贊呢集世界級笑到肚痛
帶到智孝呢樣真係唔錯
不如直接播後半部算啦
後面個part搞到我好掛住無挑
講真諗住過左個沉重既6日可以有d片笑下

屌真係無心搞摺撚左佢啦

諗埋d game柒到咁 屌你人型蜈工唱歌係乜事 笑點係邊 係個pd捉人扣分好好玩?

第2隻game又炒集錦 仲要聽個死人pd 既聲 真係好撚難頂
中間又要扮答唔到係度拖時間 做乜姐想

以為有咩final mission
屌分組game玩完就無?
上一集已經玩3隻串燒game
今集再4串1
最後仲要nothing

屌你老母777
屌你死pd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞