Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
之前真係唔好睇,但今集係ok
唔會話d遊戲好好 但叫做突顯到嘉賓嘅特色
https://www.youtube.com/watch?v=i4VjCrxbuAo

個女演員踩住光洙上個時又係笑死 Gary都嚇親
與其鋪鋪都水炮彈不如玩返呢d game仲好
佢同ailee仲差一首合唱
嘉賓竟然唔揾佢
大部分人都認為依嫁成員都冇體力再玩以前既遊戲
其實係咪就住班成員年紀,近兩三年都少玩好多特別消耗體力嘅game
有新成員入左 我諗體力差既應該得王鼻 智孝 或者haha?
在石 鐘國keep住運動應該還好
睇返果陣真係好好笑
但係咪就係玩呢啲game玩到個個成員坐骨有事?
咁跌法都幾痛
多數game都集體去玩,分組game又唔常見 老一批,後生一批。
主要睇PD用乜野game。近一兩年靜態game多囉…
又loop過呢個topic
其實唔係唔好笑 ,只不過經常圍繞住 問答 眼色 食飯(搶食)懲罰(裝扮)水炮 才藝表現, 仲要加埋佢把聲同個樣
完全係為咗砌夠時間咁,冇諗過主題,只係識諗埋哂垃圾game名 100vs將軍,玩問答冇問題,好似最近個兒童特輯咁,會跟返主題
100vs將軍真係 毒撚又敢講出嚟先好野
根本懶得去諗

最懶PD遊戲
- 問答
- 個人表演 之後仲要逐個較量
- 桶叔叔
- 食野 有D人有 有D人無 成員自發互搶野食
- 眼色GAME / 快問快答/ 問非所答

當然最後一定要個個成員都好驚既水炮懲罰啦
My friend Alex Accepted a commission to compose a new theme music for the television show.
完美表達跟住未來集數既內容
話時話,打紙片都好耐冇見到,諗起個時智孝會搵老豆特訓
翻來又變翻同一條formula
無記錯佢走之前半年集集都係咁
仲基離婚
大神應該唔會再用佢抽光洙水
睇黎暫時光洙都唔會結婚住
唔做宋宋夫婦管家 仲有趙寅成管家呢個角色
呢個gag雖然唔合理又無聊 但我聽親都笑爆
直程唔會再提啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞