Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
gummy同apink
Apink 進化到認唔到
夏榮好正
Code kunst同nucksal正野黎架
老實講呢輯係音樂特輯 本意要作歌
Apink其實唔夠班
今集好似無挑歌謠祭......
leessang
今集真係太多嘉賓,好撚悶
音樂特輯你想有幾競爭性
最簡單 成員玩遊戲爭歌手就可以幾好玩
我頂呀 掉波波?
RM無競爭性 咁不如唔好拍
成個鐘先入GAME 隻GAME又係串埋3隻小遊戲搞

PD有個格出埋樣 而家講野台詞愈黎愈多...

玩遊戲成日都要故意輸去拎多D鏡頭真係好煩
估唔到佢唱呢首
最後嗰個遊戲真係好有創意 冷飯+冷飯+冷飯成功俾佢炒埋一碟就當係一個新game
Idol嚟講 如果apink唔夠班 咁應該冇idol夠班了
Apink已經係少數全部成員識作曲編曲填詞
可以睇下apink每年都送首fans song比fans
鐘國個頭想點 見普巴果集 成埋雜草咁再戴頂帽 好想見返斜陰國
好似佢係mv主角
韓國好似興呢種頭
完全估唔到用咗一個鐘時間做開頭 表演
下集好睇啲 今集都唔知乜事
一部

SBS RM上部4.6%(-0.1%)

SBS RM下部6.4%(-)

MBC 蒙面歌王上部5.4%(-0.3%)

MBC 蒙面歌王下部7.2%(-0.4%)

KBS2 社長的耳朵是驢耳朵上部4.7%(+0.5%)

KBS2 社長的耳朵是驢耳朵下部7.1%(+0.4%)
未睇 見到巴絲回覆 懷疑可以直飛最後
主要回應啲話今集開頭太長太悶嘅人:

可能你哋淨睇綜藝冇聽歌,對於有聽開歌嘅人嚟講,呢集其實唔差(或者係我有睇開無挑同歌謠祭所以習慣)

今集擺明唔係遊戲為主(雖然啲遊戲真係廢到爆,要屌),啲嘉賓其實來頭都唔細,介紹咁多比佢哋表演下都無可厚非,事實上呢個先係今集主要內容而唔係開頭。條鄭哲民既然選擇咗做fan meeting,有歌手合唱舞台,呢種拍法已經算係好,好過請啲歌手上嚟,但唔係用唱歌,而係運氣嚟決定最後邊個上舞台

當然,如果最後變咗用濕鳩遊戲/運氣嚟決定,真係會屌鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞