Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
最初見智孝係咁痴住鐘國就估鐘國係宙斯

但心諗剪接組點會咁on9 咁易比你估到

果然...依個反轉一d都唔驚喜
納涼特輯無咩納涼feel....
但係智孝好慘囉成集變左傻仔咁
811呢個星期我好難做到有心情咁快去睇RM…
唉 今集明明個主題咁好 成員又配合到 嘉賓又做到效果岀嚟 點解要剪到咁差呢

我都係啱啱先睇
依個真係睇幾多次都笑得出
dllm 成東鎰串鳩王鼻好彩唔係蓋白布果度

去到後面覺得裴晟佑只係煙幕
到到合照都諗如果光洙做臥底應該會一早比觀眾知來恥笑
得返大神同鐘國估
去到haha 成東鎰 智孝被撕都會播大叫聲就會覺得得鐘國可以嚇到佢地
然後去到最尾解釋鐘國係Hades果時又好似無叫到,應該係專登錄低
然後剪接神fake 鐘國同智孝係"神"
搞到我都轉軚大神先係Hades
最後又話鐘國先係(其實佢大可以衝過去阻止光洙,都應該幾多凡人信大神先係Hades)
幾好既,唔會次次估到結局
反轉再反轉
之前有集都係咁

BTW 女嘉賓好無存在感
個兩個女嘉賓夾埋都唔知有無5分鐘單獨鏡頭
一路睇都一路唔記得佢地咩樣咩名
仲要兩個幾似樣
最尾仲要無得講感受
今集高質同埋好應香港境
이방인
對運動唔關心既人
上次講世宗大王主題又係幾高質
似同一個人既設計
結尾一路聽故仔一路幻想代入香港
有冇可能做到一樣嘅野 而我地嘅後代都會因此而感恩
應境到身為外國人睇到都有啲眼濕濕
睇到尾先明 原來父親係要搵自己個職業身份

我仲以為話失左憶 要搵父親依個身份角色
今集幾高質,啲提示仲以為係同啲韓文字有關
喚醒睇RM嘅港豬
昭旻又正常發揮變亂民
光豬同鍾國jm9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞