Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike

1. 本post目的係提供一個不用粉細字作 討論running man 綜藝之用,討論內容包括已播出集數或當日直播即時討論
2. 由於本post不用粉細字討論(亦請勿粉細字),而且此post討論 內容涉及已播出集數或當日直播集數,假如你堅持閱讀,即表示你同意可能在你未曾觀看情況下而知悉相關內容的風險
3. 本post 以討論Running Man內容為主,但假如對個別成員有遐想,請稍移玉步至成人台作討論
4. 如欲觀看running man(星期日晚約10時起更新中字),可上
http://www.dlkoo.com/
http://www.hanfan.cc/variety/
http://www.runningman-fan.com/
https://www.bilibili.com/video/av18089528?from=search&seid=12392778340192582647
5. 希望唔好再有罵戰,一套節目有自己睇法意見是無可避免的,請在主觀地表達自己意見時,亦客觀地明白異見的存在
6. 感謝過往有份開另一邊post 既巴絲打,特別係係RM 收視低迷情況下有個post 比我地討論,不過為免再有有關粉細字紛爭才出此下策
7. 考慮到有巴絲可能會一併在此post 討論另一綜藝節目 Busted!明星來解謎/韓星齊鬥智/犯人就是你,亦無需粉細字。因此,不厭其煩提醒一下,請假設此post 所有內容沒有亦不用粉細字

在石個樣

成隻game Cut左定係下集
好少可咁快放圖
自己睇完先下定論 , 多數都係有人話唔好睇但睇完又覺得ok 多
上兩集喲遊戲比到成只發揮反而有喲驚喜,今集
整t shirt 就好似設計片頭特輯咁,開場都要過半粒鐘,我覺得呢個環節幾悶下,之後全部都係鄭哲民pd
係兒登先見到咁多人屌佢
其實係當播左
你唔記得左之前有集都無左下半part
其實d人對鄭哲民嘅評價都好兩極
我見b站啲大陸仔好like佢咁
但連登呢邊個個都憎尻佢

利申 我都覺得鄭哲民好撚垃圾
上兩集喲遊戲比到成只發揮反而有喲驚喜,今集
整t shirt 就好似設計片頭特輯咁,開場都要過半粒鐘,我覺得呢個環節幾悶下,之後全部都係鄭哲民pd game
補充一點
條撚樣d預告真係好撚fake
次次以為下集會好精彩 點知又係屎
前嗰排肥仔pd有幾集係屌打毒撚
偉大的戰爭 蜜蜂 逃出遊戲 兒童節特輯
全部都睇得出有誠意
呢3集完全唔知自己睇咗啲咩咁
今集頭半part真係好悶 飛哂 後半part只係好小小
其實b站都兩極
只可以講人人選擇唔同
唔知b站,韓劇tv啲討論區都好多post話鐘意呢個pd
邊到有得睇返13-16年
我都期待過
同智孝詐嬌嘅昭旻
懵瘋line其實好正
重睇以前個啲發現佢地好多細節位成日互相照顧
冇計, 呢條PD以前各種明裡暗裡都想趕懵智走咁,懵智贏親都係細視窗交待算(最好情況,成個遊戲CUT左唔播都唔係新鮮事), 如果唔係蒙古行嗰排根本已經可以強推懵瘋LINE(甚至順勢推埋國旻兄妹)
明明一開始已經有提過懵瘋line,而且昭旻淨係驚不良嘅姐姐唔驚哥哥嗰到我覺得幾搞笑,仆街推推下完全冇咗件事都唔知到底真係唔熟玩唔到line定個pd唔撚想推,原本幾期待有女女組合幾新鮮

我覺得係真唔熟 佢兩個係鏡頭角落嘅互動都係偏恭敬同客氣
昭旻熟嘅就係咁玩同互相diss 好似大神同最近熟左嘅鍾國咁
昭旻同智孝唔需要好似同大神佢地咁樣玩到咁癲(Ms懵亦唔擅長咁玩), 可以真係好似蒙古行嗰時嗰種姐妹FEEL咁,智孝照顧成日闖禍既昭旻,昭旻得罪左其他人(尤其係鐘國)就搵智孝求救,偶然好似今集咁出賣下對方,唔需要好多鏡頭都可以好有效果
根本就係呢個PD 想OUT智孝, 又變態只鍾意虐待各人同玩埋D嘔心核突野,
依家智孝破壞之王個新定位都算係咁
其實都係某D懵粉執著懵智一定要靠ACE同金手去搶fo
但就唔明今時今日一定係身體搞笑先搶到多d鏡頭
你睇下破壞之王同懵盛盛咁答題個定位幾多鏡頭又好笑
石鎮個下真係200%堅嬲
車過去嘅反應快撚到
已經入咗半啖都要扯番出黎
仲要連搶三次 睇到好驚佢爆血管
我覺得玩石鎮唔係問題 但係唔好咁過份啦
想問下集預告最後首英文歌叫咩名
咁合作咗兩年唔熟極都有個譜掛,我指嘅唔熟係真係合作得一兩次嗰種,而且我見去蒙古嗰陣佢哋都有傾心事,姐姐妹妹line原本都準備做,點知突然停撚咗不良姐姐+癲妹妹呢個concept明明幾好,女女組合又未試過夠晒火花,我真係諗唔明點解會無啦啦冇咗
B站啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞