Running Man 討論區 (14)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
好似唔錯
好掛住不良智孝
明明之前都有啲活躍㗎今集就收曬聲
真係似關下車事件事
見佢上其他綜藝/自己節目睡衣朋友表現都唔係咁頹
餐車嗰啲俾晒位佢都係笑兩笑咁
比著以前應該會行出嚟同光洙打交啦
唔明點解佢而家連同大神同光洙都好尷尬咁
lm
佢上年上認哥仲好活躍添
睡衣朋友入面佢個設定係宅女會靜啲,但都冇喺rm咁頹
以前智孝唔係得玩game同mc先多鏡頭咩
而家rm偏向talk show搞笑風格 啲game無乜競爭性 又無埋mc
智孝咪無乜發揮機會 佢不嬲唔多識搞笑
以前MC都係差唔多得gary搞氣氛 智孝都唔係點接到 淨陪笑
唔明你地expect啲咩
下車前都靜左好多啦
不過佢好心花返濃啲妝
拍埋昭旻隔離好老
睇樣定睇綜藝啊直男
咁佢綜藝有冇表現先
藝人唔睇樣搵你老母拍rm都得啦
我覺得智孝唔化都好靚
我反而覺得昭旻個妝有時太濃
昭旻濃妝的確唔太啱佢
on9
比晒位都唔講下野
仲拍黎做咩
expect佢多d鏡頭囉
最後智孝抱住昭旻嗰到好正好鐘意睇姐妹cp
覺得佢哋熟咗啲火花應該會幾好睇
睡衣朋友冇睇過唔評論, 但上認哥佢係嘉賓,mc會主動cue佢同繞圍住佢去傾去講,即係類似lizzy當年做嘉賓時都好活躍,但轉做mc後冇晒料到...
其實智孝並唔係話真係唔識講,只係佢冇大神haha嗰種轉數,冇任何主題都可以喺度9up搞爛gag成1,20分鐘...
屌你講講下智孝又拖昭旻落水你咩居心
thumbnail 用依張, 識玩
我覺得智孝年紀都大 唔好意思以前咁放
同埋宜家有昭旻 佢似想做姐姐多 不過難發揮
係昭旻面前以前咁表現應該幾尷尬
睇完上面部份留言
就知狗哥決定走係正確
姐姐都可以好好發揮 睇返佢對rm應該有d心淡
做睡衣朋友個mood明顯有d唔同
你係咪講今集一開頭咖啡車個到 我又唔覺得個到智孝唔講野有咩問題 佢都做晒表情動作
同埋以前gary都成日比位佢入佢又咪唔講野
我重點係而家rm風格唔啱佢
一陣講錯野搞到個氣氛尷尬又咪比你地屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞