突然間好掛住一個過左身既前度女朋友

407 回覆
362 Like 5 Dislike
願意今生約定他生再擁抱

我又係果陣係咁loop哥哥D歌自殘 玻璃之情 當年情
抑鬱既時候唔應該入呢到po 哈
曾經生命中出現過一個深度抑鬱既朋友 佢係唯一一個進入到我世界 最後佢走左 遺下了我。
大概我都就快變成你地口中過左身既前度女朋友 哈

咩事牙青 你唔好咁樣對條仔好嘛
樓主 你個名
為你彈奏蕭邦的夜曲
我都想同初戀講聲對唔住
當初就係因為我發既小脾氣,搞到佢要特登搭的士入黎氹返我,點知....
呢十年黎都好後悔,一直留住佢送比我既野唔捨得掉

點知。。。。。。?????
曾經生命中出現過一個深度抑鬱既朋友 佢係唯一一個進入到我世界 最後佢走左 遺下了我。

絲打咩事,有咩都講出黎啦

中度抑鬱焦慮 依家燥鬱
大概呢一刻面對緊鬱個part
好努力一直撐,真係有努力,有睇醫生有食藥
好想放棄 但一直覺得如果未分手就自殺 男朋友會好難受好自責 感覺睇住自己伴侶自殺會好大打擊 但另一方面我真係好難受。
樓主 你個名
為你彈奏蕭邦的夜曲

我係樣衰基因 日和巴

中度抑鬱焦慮 依家燥鬱
好想放棄 但一直覺得如果未分手就自殺 男朋友會好難受好自責 感覺睇住自己伴侶自殺會好大打擊 但另一方面我真係好難受。

唔好咁易放棄自己同愛你既人
好好把握呢份愛 克服自己
唔係個個咁幸運 仲有另一半喺身邊

Love HEALS.
巴打加油 我相信佢係另一邊都要好掛住你 要振作

中度抑鬱焦慮 依家燥鬱

唔好做傻事 係分泌令你產生唔到開心既情緒 你都唔想 但你要堅持醫 我地唔係醫生 幫唔到你專業知識 但有咩唔開心 一定要同男朋友講,你望返我同上面幾位巴打 你會發覺其實你而家開始可以擁有幸福 要加油
我都想同初戀講聲對唔住
當初就係因為我發既小脾氣,搞到佢要特登搭的士入黎氹返我,點知....

十年.....
咁宜家有另一半了嗎?

大概我都可能記掛一世,在心中

中度抑鬱焦慮 依家燥鬱

唔好咁易放棄自己同愛你既人
好好把握呢份愛 克服自己
唔係個個咁幸運 仲有另一半喺身邊

Love HEALS.

Yes love heals

我知個傻妹都應該會掛住我 如果唔係唔會我分左手就出現係我夢度 thx u bro
振作但唔知講咩好

我知個傻妹都應該會掛住我 如果唔係唔會我分左手就出現係我夢度 thx u bro

摧淚po
我好明。。
佢上年自殺走左
到而家都未夠三個月
以前成日以為自己為佢著想
點知最自私個個係我自己
跟本佢都唔係想咁
我偏偏就懶係野
好啦
呢世都無佢係我身邊了
個天町我罰得太重手了吧

追post追到喊左

佢前年自殺走左
佢走之前我已經同佢分左手
之後佢都有新女
隔左幾個月depression 睇唔開就走左
好sad

有一次我發夢有發到佢攬住我同我講想返嚟
如果有第二次
我喊醒左 喊左成晚

唔關你事既 情深緣淺 佢可能因為最後一任先選擇離開呢個世界呢
讓記念成歷史
原來咁多巴絲有咁嘅經歷
幻變的一生
默默期待一份愛
踏過多少彎
段段情路也失望
我不甘心說別離
仍舊渴望愛的傳奇
不捨不棄
無懼長夜空虛風中繼續追
風裡笑著風裡唱
感激天意碰著你
縱是苦澀都變得美
天也老任海也老
唯望此愛愛未老
願意今生約定他生再擁抱

是你的雙手
靜靜燃亮這份愛
是你的聲音
夜夜陪伴我的夢
交出真心真的美
無盡每日每天想你
今生今世
寧願名利拋開
瀟灑跟你飛
風裡笑著風裡唱
感激天意碰著你
縱是苦澀都變得美
天也老任海也老
唯望此愛愛未老
願意今生約定他生再擁抱
風裡笑著風裡唱
感激天意碰著你
縱是苦澀都變得美
天也老任海也老
唯望此愛愛未老
願意今生約定他生再擁抱
願意今生約定他生再擁抱
https://m.youtube.com/watch?v=7SJL2zOeoWQ
我都想同初戀講聲對唔住

點知。。。。。。?????

仲好記得佢果時半夜同緊朋友吹水,我只係嬲佢做咩咁夜仲唔返屋企,所以佢先特登搭車過黎氹我,就係過馬路比車撞到
Cls post
夜麻麻睇到心情好低落 生命無常啊
巴打要振作 你開心佢先會開心
好sad m, 大家要振作,無論對方係邊,都會想你活我開心
我都想同初戀講聲對唔住

十年.....
咁宜家有另一半了嗎?

大概我都可能記掛一世,在心中

依家有另一半,但總係差咗啲野咁
或者不能夠明白 也不敢去體會...
好想同大家講聲加油
睇完留言覺得好sad
好希望大家可以因為愛同被愛所以能夠企返起身
有滿滿既祝福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞