突然間好掛住一個過左身既前度女朋友

407 回覆
362 Like 5 Dislike
我最近鍾意咗個人 佢個ex 係因病過身
雖然都過咗年半 但睇得出佢唔係好放得低
而我咩都做唔到
巴打真係好慘
比女飛 比女神收兵都叫仲有一絲希望佢會回心轉意
仲慘過阿牛

曙光全部熄滅 殺掉我影子
我只能獨處 背後全沒有支柱
甚麼叫絕望 抬起眼望望

btw 佢都想你企起身呀巴打

唔好講啦青 如果時光可以倒流 我真係寧願窮一世都唔想你有事 😭而家我事業小成 咁又點 返到屋企對住四幅牆 對住既都係上兩任既臭雞賤貨既物品 所有野都係冷冰冰 點解反而同你既野係最少 點解我地得咁少相 ?點解果陣買唔起有影相功能既電話

臭雞d野dum撚哂去啦
你過身個ex見到實好傷心 有人咁唔珍惜你

我要佢還晒錢俾我先俾返晒d野佢
而我咩都做唔到

一齊左?
巴打真係好慘
仲慘過阿牛

甚麼叫絕望 抬起眼望望

身已起 ex 呀 女神呀 當死左得嫁啦 俾你要返都唔好制 thx bro
巴打真係好慘
仲慘過阿牛

甚麼叫絕望 抬起眼望望

身已起 ex 呀 女神呀 當死左得嫁啦 俾你要返都唔好制 thx bro

岩呀 死緊啦不過未死得晒

臭雞d野dum撚哂去啦
你過身個ex見到實好傷心 有人咁唔珍惜你

我要佢還晒錢俾我先俾返晒d野佢

借錢唔還?
我後緊仲辰去處理佢既遺物
我後緊仲辰去處理佢既遺物

黎緊仲要
過去的就讓它過去,曾經畢竟只是曾經

好睿智
啊Q d 講你永遠唔會飛佢同被飛,所有記憶都係sweet, 巴打,唔好塭人replace 佢,she is a special one but not the only one in your life, 加油
https://youtu.be/xEeFrLSkMm8

過左去架啦巴打,係時候邁向你既春日啦
痴撚線未見過一個post係咁sad

到你一百歲佢都跟住你回憶活到一百歲

其實好耐無諗起佢諗到喊了 只係見到佢寫俾我既sweet野 一時感觸 時間好似停留係當年聖誕節咁 ,真係唔講都諗唔返原來已經過左十年時光,係好慨嘆就算可以一齊既日子係咁短都好 點解個天都唔可以俾我係最好既時候遇到佢 偏偏係最無出息 最潦倒既歲數 偏偏係一個一事無成既少年既時候俾我遇到最好既佢 。

代你ex講句:全心全意愛我的你就已經是最好的你

唔好講啦青 如果時光可以倒流 我真係寧願窮一世都唔想你有事 😭而家我事業小成 咁又點 返到屋企對住四幅牆 對住既都係上兩任既臭雞賤貨既物品 所有野都係冷冰冰 點解反而同你既野係最少 點解我地得咁少相 ?點解果陣買唔起有影相功能既電話

始終你會遇到一個好女仔的
當你遇到既時候 放低過去從新開始啦
珍惜眼前人
如果你有時間 聽聽呢首歌 加油
https://youtu.be/t_yARmf1sjQ
前女友未過身,但係我都好掛住
巴打 頂住啊 佢仲係下一世等緊你嫁
而我咩都做唔到

一齊左?

冇啊 見佢好似未放得低
想知有咩可以做
就算佢肯同我一齊但又未放得低 我都會有啲唔舒服 所以欈等佢放低先
留名
巴打加油
巴打,見到你嘅經歷令我想起一首詞,等我慢慢背出黎:

無需要快樂 反正妳一早枯死
如果有眼淚 只不過生理分泌
就算淚水多得 可灌溉整片濕地
蒲公英不會飛 陵墓裡伴妳於一起
(唔記得全部,依家聽著打)
如果有在會恐怕已經一世紀
回憶哄騙我但凡失去也是美
用你一分鐘 都足夠我生醉夢死
如懷念也是有它限期
明日我便記不起
再見 遺憾舊時不太會戀愛
願我永遠記不得 我正身處現在
從月球觀看 難辨地球相愛跟錯愛
三世書不會記載 情繫我這半生的最愛
遙遠的她
加油.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞