突然間好掛住一個過左身既前度女朋友

407 回覆
362 Like 5 Dislike
隨著你別去 路太漫長
隨著你別去 路太漫長

為何為何曾共我一起的像時日總未逗留
睇完想像唔到男朋友唔係到會點
以後唔會亂發佢脾氣了
好驚有咩意外會後悔一世
痴撚線未見過一個post係咁sad

到你一百歲佢都跟住你回憶活到一百歲

其實好耐無諗起佢諗到喊了 只係見到佢寫俾我既sweet野 一時感觸 時間好似停留係當年聖誕節咁 ,真係唔講都諗唔返原來已經過左十年時光,係好慨嘆就算可以一齊既日子係咁短都好 點解個天都唔可以俾我係最好既時候遇到佢 偏偏係最無出息 最潦倒既歲數 偏偏係一個一事無成既少年既時候俾我遇到最好既佢 。

你嘅文筆好煽情 催淚
搵唔到唔好夾硬搵

放唔低唔好夾硬放
突然好想你 你會在哪裡
巴打加油
我好明。。
佢上年自殺走左
到而家都未夠三個月
以前成日以為自己為佢著想
點知最自私個個係我自己
跟本佢都唔係想咁
我偏偏就懶係野
好啦
呢世都無佢係我身邊了
個天町我罰得太重手了吧

追post追到喊左

佢前年自殺走左
佢走之前我已經同佢分左手
之後佢都有新女
隔左幾個月depression 睇唔開就走左
好sad

有一次我發夢有發到佢攬住我同我講想返嚟
如果有第二次
我喊醒左 喊左成晚

唔關你事既 情深緣淺 佢可能因為最後一任先選擇離開呢個世界呢

希望佢開心
大家要好好珍惜宜家身邊果位
雖然對自己嚟講永遠都有件事放唔低
只希望唔好影響到另一半
佢地知左都會銀住銀住

本來諗緊同唔同現任講,怕佢銀住銀住都係不了

本身都唔諗住講
佢問左我好多次有一個紋身係咩意思

我結果都講左
有一次佢發現我有相喺ig未del
我話其實係佢
佢就叫我留住
我唔想佢唔開心結果都del哂
有洋蔥既屌
我好明。。
佢上年自殺走左
到而家都未夠三個月
點知最自私個個係我自己
跟本佢都唔係想咁
我偏偏就懶係野
好啦
呢世都無佢係我身邊了
個天町我罰得太重手了吧

追post追到喊左

佢前年自殺走左
之後佢都有新女
好sad

如果有第二次
我喊醒左 喊左成晚

唔關你事既 情深緣淺 佢可能因為最後一任先選擇離開呢個世界呢

希望佢開心
只希望唔好影響到另一半
佢地知左都會銀住銀住

本身都唔諗住講

我結果都講左
我話其實係佢
佢就叫我留住

我反而係臨新年自己房換床順便掉埋個櫃
現任過黎同我一齊執
但佢唔知呢件事
最後我睇住果箱野掉落街果啲垃圾桶果刻
堅想喊堅唔捨得
但唔想現任唔開心,都要學識開始放下了
我好明。。
佢上年自殺走左
到而家都未夠三個月
點知最自私個個係我自己
跟本佢都唔係想咁
我偏偏就懶係野
好啦
呢世都無佢係我身邊了
個天町我罰得太重手了吧

追post追到喊左

佢前年自殺走左
之後佢都有新女
好sad

如果有第二次
我喊醒左 喊左成晚

希望佢開心
只希望唔好影響到另一半
佢地知左都會銀住銀住

本身都唔諗住講

我結果都講左
我話其實係佢
佢就叫我留住

現任過黎同我一齊執
但佢唔知呢件事
堅想喊堅唔捨得

宜家要開開心心就夠啦
聽日情人節啦
我好明。。
佢上年自殺走左
到而家都未夠三個月
點知最自私個個係我自己
跟本佢都唔係想咁
我偏偏就懶係野
好啦
呢世都無佢係我身邊了
個天町我罰得太重手了吧

追post追到喊左

佢前年自殺走左
之後佢都有新女
好sad

如果有第二次
我喊醒左 喊左成晚

希望佢開心
只希望唔好影響到另一半
佢地知左都會銀住銀住

本身都唔諗住講

我結果都講左
我話其實係佢
佢就叫我留住

講左啦
多謝你地每一位
我成日同老死講 ,
我唔再愛佢啦,
我唔鐘意佢啦,
我唔記得佢啦!
但其實都係自己自欺欺人。多謝樓主有呢個post 令我再一次回憶呢件事。
曾經以為最傷心係失去,
但原來最傷心係隨年月流逝,你會對佢記憶愈黎愈模糊。開始唔再記得佢把聲,開始唔再記得同佢發生個既細微事情...

可惜回不去那一秒
你,好不好?
多謝你地每一位
我成日同老死講 ,
我唔再愛佢啦,
我唔鐘意佢啦,
我唔記得佢啦!
但其實都係自己自欺欺人。多謝樓主有呢個post 令我再一次回憶呢件事。
曾經以為最傷心係失去,
但原來最傷心係隨年月流逝,你會對佢記憶愈黎愈模糊。開始唔再記得佢把聲,開始唔再記得同佢發生個既細微事情...

可惜回不去那一秒
你,好不好?

你講得好岩 唔知道係自己根本唔想放手去忘記定點,不過你過多一段日子,到時你會無咁難受 直到去要刻意去諗先諗起你地相處既細節,會有呢日的

追post追到喊左

佢前年自殺走左
之後佢都有新女
好sad

如果有第二次
我喊醒左 喊左成晚

希望佢開心
只希望唔好影響到另一半
佢地知左都會銀住銀住

本身都唔諗住講

我結果都講左
我話其實係佢
佢就叫我留住

現任過黎同我一齊執
但佢唔知呢件事
堅想喊堅唔捨得

宜家要開開心心就夠啦
聽日情人節啦

希望啦,依家每晚返到屋企感覺少咗啲野都唔太習慣
有無手足覺得食女,要食埋d手手腳腳先算識食
https://lihkg.com/thread/118572/page/1?ref=ios

無野食
以為個po係自己開
身同感受
尋晚無啦啦半夜諗起 成晚諗唔到
以為個po係自己開
身同感受
尋晚無啦啦半夜諗起 成晚訓唔到
加油
有無手足覺得食女,要食埋d手手腳腳先算識食
https://lihkg.com/thread/118572/page/1?ref=ios

無野食

不安

Bb貢認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞