突然間好掛住一個過左身既前度女朋友

407 回覆
362 Like 5 Dislike
人生就係不斷製造遺憾
都咁多年 以為自己放低左 今日放假執屋 ,執出佢以前送過俾我既聖誕卡 睇完就喊到收唔到聲

去拜祭下,對住佢講下心底,有助相思。

以前成日探佢,但後來佢屋企人搬走左佢個位 已經搵唔返

可唔可以搵翻佢屋企人問下個位

我無左佢屋企人contact 好耐 雖然知道住邊 但佢地好憎我 我都唔知點解 有次山度撞到佢地指住我黎屌

我諗你認真咁問佢地又唔會屌你嘅
有兩個選擇

一係掉哂d 野,忘記佢,識個第二個
一係落佢陪佢

都有諗過 當年 當然無做到 渾渾噩噩過左幾年 煙酒生活
樓主個名好match
屌,你哋好撚慘,我唔應該入嚟,
我都係繼續做a0狗好過

開心回憶又令自己傷心真係好矛盾,
真係會唔捨得放低,
希望你搵到個適合你嘅人,有日喺極樂享齊人之福

對唔住,我9up,我知舊人係冇得代替
但新對象又好重要,唔應該當佢係次選,
所以我9up齊人之福雖然好唔尊重你ex,但已經係我諗到最好嘅字
都咁多年 以為自己放低左 今日放假執屋 ,執出佢以前送過俾我既聖誕卡 睇完就喊到收唔到聲

我無左佢屋企人contact 好耐 雖然知道住邊 但佢地好憎我 我都唔知點解 有次山度撞到佢地指住我黎屌

可能佢哋多年後睇化左呢
我都想你可以搵返個地方同ex講嘢

我大約都估到咩事,當年佢好想去WH 我同佢屋企人都唔想 因為佢AL成績夠入大學 後來佢說服左我 但佢屋企人始終都唔想佢一個女仔去 其實佢係同另一個女同學一齊去 結果佢就想我同佢一齊講大話 一齊去 當然我最後梗係無去啦 連佢屋企人都無得送佢上機 可能怕傷心或者怕穿煲啦 可能因為咁佢地覺得我有份害死佢地個女 我都無面目面對佢地 只係寄過封道歉信俾佢老豆老母
巴打加油
我會喊死
有兩個選擇

一係掉哂d 野,忘記佢,識個第二個
一係落佢陪佢

都有諗過 當年 當然無做到 渾渾噩噩過左幾年 煙酒生活

唔好掉,留返d回憶

放左係最隱閉既地方 床下底 每一個晚上都陪伴住我 只係執野入去果陣手賤拎出黎就出事了
我連佢個墳係邊都未知
佢個女既遺願係想葬係香港
佢老豆都竟然(唔知咩原因)葬左返大陸
屌,你哋好撚慘,我唔應該入嚟,
我都係繼續做a0狗好過

開心回憶又令自己傷心真係好矛盾,
真係會唔捨得放低,
希望你搵到個適合你嘅人,有日喺極樂享齊人之福

對唔住,我9up,我知舊人係冇得代替
但新對象又好重要,唔應該當佢係次選,
所以我9up齊人之福雖然好唔尊重你ex,但已經係我諗到最好嘅字

多謝你 呢一刻我同你一樣 希望可以快D A380 祝你早日脫青啦
樓主個名好match

租姐卵
人生就係不斷製造遺憾

點解人呢種生物係咁on 9
好多人都係失去左先會珍惜
要經歷咁多野先至慢慢有所謂既成長
邊個發明呢條生物既rules出黎?
有時真係好懷疑,正如某d人既睇法一樣,如果呢個世界真係有神,佢甘心睇住人受苦受災?為乜?

可能佢哋多年後睇化左呢
我都想你可以搵返個地方同ex講嘢

未有勇氣見佢地 或者咁樣對兩家都好 無謂因為自己既私慾去令女朋友既老豆老母out起傷心回憶啦

我記得上政府網可以用人名或幾時去世黎check位置。

我大約都估到咩事,當年佢好想去WH 我同佢屋企人都唔想 因為佢AL成績夠入大學 後來佢說服左我 但佢屋企人始終都唔想佢一個女仔去 其實佢係同另一個女同學一齊去 結果佢就想我同佢一齊講大話 一齊去 當然我最後梗係無去啦 連佢屋企人都無得送佢上機 可能怕傷心或者怕穿煲啦 可能因為咁佢地覺得我有份害死佢地個女 我都無面目面對佢地 只係寄過封道歉信俾佢老豆老母

冥冥中早有安排。。。
好多野你控制唔到
我諗佢屋企人如果理性少少都應該明

苦海 翻起愛恨
在世間 難逃避命運
相親 竟不可接近
或我應該 相信是緣份
巴打加油

多謝 I will .you should too
不許你注定一人

冥冥中早有安排。。。
好多野你控制唔到
我諗佢屋企人如果理性少少都應該明

苦海 翻起愛恨
在世間 難逃避命運
相親 竟不可接近
或我應該 相信是緣份

利申: 仍然單身
比人玩過 比人利用過
已經好痛
不過想像唔到你有幾痛
加油啦
睇完樓主個post好灰
希望各位巴絲都要珍惜眼前人
but me and the elephant, we still remember you
巴打我想休息先
再加你tg...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞