突然間好掛住一個過左身既前度女朋友

407 回覆
362 Like 5 Dislike
我都好明白你呢種感受呀巴打
係真係無勇氣去面對佢屋企人同自己
我都試過失去一個愛自己既人
一個離開左人世 一個同我好失望地同我分手
我對唔住佢地兩個 特別係離開人世個位最錫我既人
到今時今日我都係覺得自己害死左佢 我仲好記得佢死個刻我個腦一片空白 只係係咁喊

咩事呀絲打 咁另一位仲在生既呢 又因為咩事 點解唔俾機會人

一個因為我發脾氣沖過對面馬路既行人路走 佢想同跟住我叫停我佢又沖左出馬路之後就 之後佢媽咪都無怪過我任何野仲叫我出席佢喪禮 但我始終覺得係我害死佢 我無面見佢啲屋企人 所以都無出席到 到今時今日佢媽咪都有問我會唔會去探下佢 我都無面去
一個係因為我以前一次又一次唔守諾言 一次又一次咁傷害佢所以選擇離開我
利申:我係巴打
屌好撚慘...
加油呀巴打
加油
希望你係個邊搵到個你愛而且佢都好愛你既女仔幸幸福福咁生活
如果有下世
唔好再咁蠢
女人唔值得你咁做
對唔住

咩事
同男朋友每次嘈都極速和好
因為我唔想有啲咩意外 冇同大家講最後一次對唔住 會留低一個遺憾同永不磨滅嘅傷口
雖然未夠20歲 但已經同佢講定遺言 有啲咩事 另一方都要搵翻個人陪住自己 又叫佢一定要送隻戒指比我
係咪好on9
都拍左4年 好想天長地久 希望大家都平平安安 唔洗大富大貴

一啲都唔on9
有時候就係嗰一下
就永遠失去
巴打加油
喊左

可唔可以搵翻佢屋企人問下個位

我無左佢屋企人contact 好耐 雖然知道住邊 但佢地好憎我 我都唔知點解 有次山度撞到佢地指住我黎屌

我記得上政府網可以用人名或幾時去世黎check位置。

真係!?

http://www.fehd.gov.hk/tc_chi/cc/notice_gls.html
你試下

墓穴搜尋系統

搜尋結果
沒有相關資料

。。。。。。。。

有冇當年大家的common friend 幫下手問?

當年同佢一齊去wh既女仔 重傷 醫返好後來返左香港就人間蒸發左 有試過搵佢 搵唔到 其他同學有d知 有d唔知呢件事 但佢最熟果個都搵唔到 我身邊既死黨而家都有搵同食飯 當然佢地更加唔知,不嬲無去探佢 得返我會探佢。。。渣車果個係佢地餐廳既老細黎 死埋 當地華人
巴打 你仲記得你錫到佢燶就夠架喇
該愛既時候盡過全力愛一個人
已經係無憾

加油

喊到我仆街
巴打好堅強

我相信人一生大部份野都係整定 可能佢呢世人最大既福份就係遇到巴打你

下世同佢再續情緣吧

仆街 點解又要整喊我 kidding 唔知佢係唔係 始終果陣我地都係好pure好true既拖 但我過左十年 唔敢講最愛果個始終如一係佢 但遇到佢 真係我既福氣黎 唉 我都唔知了

你個陣最愛係佢已經足夠 相信佢會明既

多謝巴打
睇到好想喊
諗到呢世都無機會再見到呢個人一定好辛苦
巴打攬攬
願意今生約定他生再擁抱
我好明。。
佢上年自殺走左
到而家都未夠三個月
以前成日以為自己為佢著想
點知最自私個個係我自己
跟本佢都唔係想咁
我偏偏就懶係野
好啦
呢世都無佢係我身邊了
個天町我罰得太重手了吧

追post追到喊左

佢前年自殺走左
佢走之前我已經同佢分左手
之後佢都有新女
隔左幾個月depression 睇唔開就走左
好sad

有一次我發夢有發到佢攬住我同我講想返嚟
如果有第二次
我喊醒左 喊左成晚
抑鬱既時候唔應該入呢到po 哈
曾經生命中出現過一個深度抑鬱既朋友 佢係唯一一個進入到我世界 最後佢走左 遺下了我。
大概我都就快變成你地口中過左身既前度女朋友 哈
今日好多洋蔥....VIUTV 碌卡大導..占SIR果套....
又搞喊人....
巴打 愛要及時

其實及時 只係天意弄人 我對佢係最好既一個女朋友黎 錫到佢濃

佢遇到你已經好幸運
希望你有日可以係呢件事上獲得解脫

U tried u did I pretended that I am OK...like everything is fine,but at night you can't pretend anymore.
我都想同初戀講聲對唔住
當初就係因為我發既小脾氣,搞到佢要特登搭的士入黎氹返我,點知....
呢十年黎都好後悔,一直留住佢送比我既野唔捨得掉
我好明。。
佢上年自殺走左
到而家都未夠三個月
以前成日以為自己為佢著想
點知最自私個個係我自己
跟本佢都唔係想咁
我偏偏就懶係野
好啦
呢世都無佢係我身邊了
個天町我罰得太重手了吧

追post追到喊左

佢前年自殺走左
佢走之前我已經同佢分左手
之後佢都有新女
隔左幾個月depression 睇唔開就走左
好sad

有一次我發夢有發到佢攬住我同我講想返嚟
如果有第二次
我喊醒左 喊左成晚

你要支持住呀
我都好明白你呢種感受呀巴打
係真係無勇氣去面對佢屋企人同自己
我都試過失去一個愛自己既人
一個離開左人世 一個同我好失望地同我分手
我對唔住佢地兩個 特別係離開人世個位最錫我既人
到今時今日我都係覺得自己害死左佢 我仲好記得佢死個刻我個腦一片空白 只係係咁喊

咩事呀絲打 咁另一位仲在生既呢 又因為咩事 點解唔俾機會人

一個因為我發脾氣沖過對面馬路既行人路走 佢想同跟住我叫停我佢又沖左出馬路之後就 之後佢媽咪都無怪過我任何野仲叫我出席佢喪禮 但我始終覺得係我害死佢 我無面見佢啲屋企人 所以都無出席到 到今時今日佢媽咪都有問我會唔會去探下佢 我都無面去
一個係因為我以前一次又一次唔守諾言 一次又一次咁傷害佢所以選擇離開我
利申:我係巴打

巴打。。。。。係咪早幾年既事 某大學附近一存貨車撞到女學生果單。。。。。
我都想同初戀講聲對唔住
當初就係因為我發既小脾氣,搞到佢要特登搭的士入黎氹返我,點知....
呢十年黎都好後悔,一直留住佢送比我既野唔捨得掉

巴打 你仲記得你錫到佢燶就夠架喇
該愛既時候盡過全力愛一個人
已經係無憾

加油

喊到我仆街

巴打 你真係好識安慰人
抑鬱既時候唔應該入呢到po 哈
曾經生命中出現過一個深度抑鬱既朋友 佢係唯一一個進入到我世界 最後佢走左 遺下了我。
大概我都就快變成你地口中過左身既前度女朋友 哈

絲打咩事,有咩都講出黎啦
睇到好想喊
諗到呢世都無機會再見到呢個人一定好辛苦
巴打攬攬

攬攬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞