突然間好掛住一個過左身既前度女朋友

407 回覆
362 Like 5 Dislike
勸你真係唔好再諗,如果唔係真係會抑鬱㗎

應該有左抑鬱 所以我之後拍拖都係俾唔到開心對方,平時好少諗起,今晚唔知做乜
巴打加油

早排執野果陣搵到個好好好好朋友送俾我既禮物
差唔多10年前佢最後俾我既SMS係:
我上機啦 去到之後Email搵你啦
當時收到最後一個佢係當地自拍既Email俾我
但之後就失去聯絡...一直都搵唔返佢

Fb 搵唔返?
樓主個名好match

租姐卵

樓主用咗我舊名 好慶幸轉走咗畀到你用
加油

多謝巴打 我好中意呢首歌
雖然無樓主你咁ge經歷
但呢幾年見到身邊有親戚朋友過身
有d仲要走得好突然
剩低另一半自己喊到收唔到聲
我都驚第時自己可能都要面對呢樣野
會崩潰

利申 有女朋友 拍左2年

對人好D啦 巴打 時間唔等人 斬下眼就十年 痴撚線
本身同女朋友嗌緊交 我睇完個post即刻tum番佢
好多謝夜曲巴打同其他巴打既分享
你地提醒左好多人要珍惜眼前人 同埋珍惜每一段關係既回憶
有唔開心野係度講下 自己舒服d人地又有得著

無啦 已經過左乜都叫春既年齡 係今晚真係有D唔開心 氹返人咪好 男朋友應該做嫁
好sad
我都好明白你呢種感受呀巴打
係真係無勇氣去面對佢屋企人同自己
我都試過失去一個愛自己既人
一個離開左人世 一個同我好失望地同我分手
我對唔住佢地兩個 特別係離開人世個位最錫我既人
到今時今日我都係覺得自己害死左佢 我仲好記得佢死個刻我個腦一片空白 只係係咁喊

咩事呀絲打 咁另一位仲在生既呢 又因為咩事 點解唔俾機會人

巴打加油 振作

多謝ching
巴打 愛要及時

其實及時 只係天意弄人 我對佢係最好既一個女朋友黎 錫到佢濃
睇完好sad
巴打加油
希望你可以搵到個位
心結真係好難俾外人明白

你搵到未
Rip
唉雖然係抵死但都偶然回憶返呢個人
巴打~ 我都有時係度諗...我會唔會當EX 過左身...會好過d..
至少佢個心都仲係屬於我..

但宜家佢可能已經同第二個一齊了

而我.....還是想著她.....佢的野..我仲擺係屋企
原封不動..

但又諗...我應該要因為佢有幸褔而快樂.....因為我愛佢

好矛盾!

不嬲全部ex都當佢地死左係對自己盡快走出傷心 最好方法黎 物品唔重要 真係放低左 你見到佢d野都唔會有咩起伏,所以dup唔dup睇你自己 如果仲未放低到 就搵個箱收返埋好先
Cheer up bro

為妳彈奏蕭邦的夜曲 紀念我死去的愛情
跟夜風一樣的聲音 心碎的很好聽
手在鍵盤敲很輕 我給的思念很小心
妳埋葬的地方叫幽冥

聽緊
睇到好SAD

無論以咩形式都好, 希望你地可以再有相遇既一日..

總有一日 如果有來世 希望可以見返佢
唉雖然係抵死但都偶然回憶返呢個人

做乜
睇到眼濕濕
令我諗起Eason呢首歌
https://youtu.be/bPBcMkxBMXw

巴打要振作呀
巴打~ 我都有時係度諗...我會唔會當EX 過左身...會好過d..

原封不動..

好矛盾!

不嬲全部ex都當佢地死左係對自己盡快走出傷心 最好方法黎 物品唔重要 真係放低左 你見到佢d野都唔會有咩起伏,所以dup唔dup睇你自己 如果仲未放低到 就搵個箱收返埋好先

未放低到
睇到巴打你個POST
我又流下久違了的眼淚
心情平伏返D 多謝各位 唉
睇到眼濕濕
令我諗起Eason呢首歌
https://youtu.be/bPBcMkxBMXw

巴打要振作呀

仆街 我知邊首

原封不動..

好矛盾!

未放低到
睇到巴打你個POST
我又流下久違了的眼淚

屌 傻仔黎既 綠帽我都戴過幾次 傷完咪又係一條好漢 加油呀
以前愛你既佢 已經係回憶入面死去 男人 向前看啦 無咩係過唔到的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞