突然間好掛住一個過左身既前度女朋友

407 回覆
362 Like 5 Dislike
加油呀巴打 間唔時懷念一下都好正常嘅
最緊要企翻起身
我相信女友都想你開心咁活出自己

大家咁話 阿叔我做唔到啦 希望各位可以唔好令自己有遺憾,真係要好好珍惜對方
我好明。。
佢上年自殺走左
到而家都未夠三個月
以前成日以為自己為佢著想
點知最自私個個係我自己
跟本佢都唔係想咁
我偏偏就懶係野
好啦
呢世都無佢係我身邊了
個天町我罰得太重手了吧

仆街 鬥慘 巴打加油呀 點解會咁 點解個天要玩鳩好人
巴打 振作呀 佢係天到都想你開心
相隔幾多年?巴打堅強振作

中七畢業後 佢去左WH 我出黎做野 下年既今日有十年了
我都有個,前排執野發現已經10年
相隔幾多年?巴打堅強振作

中七畢業後 佢去左WH 我出黎做野 下年既今日有十年了

突然好想你,你會在哪裡
巴打 振作呀 佢係天到都想你開心

咩事
為你彈奏蕭邦的夜曲 紀念我死去的愛情。
我好明。。
佢上年自殺走左
到而家都未夠三個月
點知最自私個個係我自己
跟本佢都唔係想咁
我偏偏就懶係野
好啦
呢世都無佢係我身邊了
個天町我罰得太重手了吧

我重病
唔知好唔好得返
斷然分手
加上佢背景複雜 又有抑鬱
最後選擇左呢條路
以前我都唔明咩叫抑以為細路女脾氣

巴打有冇 tg
最緊要企翻起身

大家咁話 阿叔我做唔到啦 希望各位可以唔好令自己有遺憾,真係要好好珍惜對方

見到你咁講真係好感慨
我成日都好想一了了之 但一諗到條仔同老母無條件咁愛我
就喊到仆街 落唔到手
互勉之呀叔叔
都已經唔知呢一刻係為邊一個而喊 所有既思念都已經唔知屬於邊個 活左咁多年 到頭黎身邊一個人都留唔住 時間真係好可怕
都已經唔知呢一刻係為邊一個而喊 所有既思念都已經唔知屬於邊個 活左咁多年 到頭黎身邊一個人都留唔住 時間真係好可怕

巴打加油
我好明。。
佢上年自殺走左
到而家都未夠三個月
點知最自私個個係我自己
跟本佢都唔係想咁
我偏偏就懶係野
好啦
呢世都無佢係我身邊了
個天町我罰得太重手了吧

我重病
唔知好唔好得返
斷然分手
加上佢背景複雜 又有抑鬱
最後選擇左呢條路
以前我都唔明咩叫抑以為細路女脾氣

巴打有冇 tg

巴打 你唔好有事呀 可以加我 cousinc 我知你一定好難過

咩事

係外國讀書既同學,
佢陪我過左人生最灰既時刻
到以為可以好好一齊落去,到我想好好對佢
佢車禍走左
我從來冇對佢好過

以前放學佢成日逼我去圖書館,幫我温書,
我成日話佢煩,佢都笑住當冇野
佢走左之後我返左香港
之後讀過好多唔同野,全部半途而廢
好似無論我有咩成績,佢都見唔到了
垃圾廢青
最緊要企翻起身

見到你咁講真係好感慨
我成日都好想一了了之 但一諗到條仔同老母無條件咁愛我
就喊到仆街 落唔到手
互勉之呀叔叔

仲黎得切嫁 發少d脾氣 就下佢地 見到佢地開心 你自己都會開心的

咩事

係外國讀書既同學,
佢車禍走左
我從來冇對佢好過

佢走左之後我返左香港
垃圾廢青

同我有d似 外國地方太大 反而危機意識會無咁多 成條路都無車 飲左酒 唔夠訓照渣車 仆街 不過你都要生活落去嫁 屌你 襯後生快D讀好d書啦
都咁多年 以為自己放低左 今日放假執屋 ,執出佢以前送過俾我既聖誕卡 睇完就喊到收唔到聲

去拜祭下,對住佢講下心底,有助相思。

以前成日探佢,但後來佢屋企人搬走左佢個位 已經搵唔返

可唔可以搵翻佢屋企人問下個位
睇到都覺得sad,加油

咩事

係外國讀書既同學,
佢車禍走左
我從來冇對佢好過

佢走左之後我返左香港
垃圾廢青

同我有d似 外國地方太大 反而危機意識會無咁多 成條路都無車 飲左酒 唔夠訓照渣車 仆街 不過你都要生活落去嫁 屌你 襯後生快D讀好d書啦

已經唔後生了,亦都唔會再讀
都咁多年 以為自己放低左 今日放假執屋 ,執出佢以前送過俾我既聖誕卡 睇完就喊到收唔到聲

去拜祭下,對住佢講下心底,有助相思。

以前成日探佢,但後來佢屋企人搬走左佢個位 已經搵唔返

可唔可以搵翻佢屋企人問下個位

我無左佢屋企人contact 好耐 雖然知道住邊 但佢地好憎我 我都唔知點解 有次山度撞到佢地指住我黎屌
失去你 愛恨開始分明
失去你 還有甚麼事好關心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞