突然間好掛住一個過左身既前度女朋友

407 回覆
362 Like 5 Dislike
巴打加油!
睇到topic 已經sad

btw 好鍾意夜曲
巴打加油

早排執野果陣搵到個好好好好朋友送俾我既禮物
差唔多10年前佢最後俾我既SMS係:
我上機啦 去到之後Email搵你啦
當時收到最後一個佢係當地自拍既Email俾我
但之後就失去聯絡...一直都搵唔返佢

係人間蒸發?

果排咁岩有新聞講港人遇到車禍
年齡 時間 都Match
只係一直冇個名對外公佈
巴打~ 我都有時係度諗...我會唔會當EX 過左身...會好過d..
至少佢個心都仲係屬於我..

但宜家佢可能已經同第二個一齊了

而我.....還是想著她.....佢的野..我仲擺係屋企
原封不動..

但又諗...我應該要因為佢有幸褔而快樂.....因為我愛佢

好矛盾!

我都係咁 分左手年幾 仲係成日掛住對方 根本放唔低
巴打加油

係人間蒸發?

果排咁岩有新聞講港人遇到車禍
年齡 時間 都Match
只係一直冇個名對外公佈

唉 咁應該係佢啦
邊有咁巧合
佢應該係第二度過得好開心

我無左佢屋企人contact 好耐 雖然知道住邊 但佢地好憎我 我都唔知點解 有次山度撞到佢地指住我黎屌

我記得上政府網可以用人名或幾時去世黎check位置。

真係!?

http://www.fehd.gov.hk/tc_chi/cc/notice_gls.html
你試下

墓穴搜尋系統

搜尋結果
沒有相關資料

。。。。。。。。

直接去問啦
有冇都係一個答案
再唔係。。
去墳場逐個搵啦。。

去墳場問下邊個年份係邊區,逐個揾。
當然係清明重陽人多先去。。。

我會 多謝你地 唔講我都唔知可以查到 我而家真係人生低谷 咁樣去見佢唔知佢會唔會嬲9我
加油呀巴打

我無左佢屋企人contact 好耐 雖然知道住邊 但佢地好憎我 我都唔知點解 有次山度撞到佢地指住我黎屌

真係!?

http://www.fehd.gov.hk/tc_chi/cc/notice_gls.html
你試下

墓穴搜尋系統

搜尋結果
沒有相關資料

。。。。。。。。

直接去問啦
有冇都係一個答案
再唔係。。
去墳場逐個搵啦。。

我會 多謝你地 唔講我都唔知可以查到 我而家真係人生低谷 咁樣去見佢唔知佢會唔會嬲9我

都要面對架
諗下有冇得比啲誠意?
或者過左咁耐佢地睇開左呢
巴打加油

Fb 搵唔返?

搵唔返 好似係世界上消失左咁
10幾年前都係得MSN,SMS
果陣半夜 送唔到佢機
同埋仲讀緊中學 佢屋企人係到 唔方便去送機
一直同佢傾電話傾到上機
SMS係臨起飛前Send俾我
佢到步後一直有MSN+Email
後黎有日佢好似人間蒸發咁 要搵唔到佢
巴打好堅強

我相信人一生大部份野都係整定 可能佢呢世人最大既福份就係遇到巴打你

下世同佢再續情緣吧

仆街 點解又要整喊我 kidding 唔知佢係唔係 始終果陣我地都係好pure好true既拖 但我過左十年 唔敢講最愛果個始終如一係佢 但遇到佢 真係我既福氣黎 唉 我都唔知了
我宜家都係人生低谷...........
巴打 我相信你ex明白你呢刻嘅心情
送首歌你聽 係講一個死者對在生嘅人嘅說話
https://youtu.be/HheRowgf6rk

借卵同Eason 陪著我長大 點會唔識呢首

真係!?

你試下

墓穴搜尋系統

搜尋結果
沒有相關資料

。。。。。。。。

直接去問啦
有冇都係一個答案
再唔係。。
去墳場逐個搵啦。。

都要面對架
諗下有冇得比啲誠意?

我會自己去搵 佢既家人 應該唔會煩佢地了。。。
希望你係個邊搵到個你愛而且佢都好愛你既女仔幸幸福福咁生活
如果有下世
唔好再咁蠢
女人唔值得你咁做
對唔住

真係!?

你試下

墓穴搜尋系統

搜尋結果
沒有相關資料

。。。。。。。。

直接去問啦
有冇都係一個答案
再唔係。。
去墳場逐個搵啦。。

都要面對架
諗下有冇得比啲誠意?

我會自己去搵 佢既家人 應該唔會煩佢地了。。。

愈避愈會見到
遲早總會撞到
有人去拜唔通佢地會唔知咩
一陣再搬過你就真係唔洗搵

以前成日探佢,但後來佢屋企人搬走左佢個位 已經搵唔返

可唔可以搵翻佢屋企人問下個位

真係!?

你試下

墓穴搜尋系統

搜尋結果
沒有相關資料

。。。。。。。。

有冇當年大家的common friend 幫下手問?
i konw that feel
其實而家既感情太多雜質 只係好掛住佢同我一齊果陣真係好純真既感情 可能如果個傻妹唔係出左事 可能我地而家已經分左手 或者我同佢已經結左婚? 唔知了 飲完準備沖涼 晏D再同你地傾 有感情煩惱大家都可以分享下
巴打 愛要及時

其實及時 只係天意弄人 我對佢係最好既一個女朋友黎 錫到佢濃

佢遇到你已經好幸運
希望你有日可以係呢件事上獲得解脫
唔知我死之後 佢又會唔會有一刻唸起我呢⋯⋯
唔知我死之後 佢又會唔會有一刻唸起我呢⋯⋯

唔會
加油巴打
睇到topic 已經sad

btw 好鍾意夜曲

加一
頂睇你個post睇到好想喊
完全令我諗起張敬軒首靈魂相認最後兩句
「我的最親 知否此刻這對靈魂契約他生
尋辦法提前時辰向你 步近」

雖然無呢方面經歷,都唔希望有,不過都希望你振作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞