突然間好掛住一個過左身既前度女朋友

407 回覆
362 Like 5 Dislike
見到呢個po
睇到你個名係我最鍾意既中文歌
本身YouTube聽緊Bruno mars when I was your man
走去開夜曲黎聽
一路聽一路諗起曾經對我好好但比我辜負左既佢
喊撚左 屌
仲要前幾日同個fd行緊個陣見返佢
想同佢打招呼
佢見到我 笑左笑就走左
個心好似插左刀
仲要個fd見佢唔到 而我繼續對個fd強顏歡笑
Anyway 頂住啦巴打
願每一位係呢個怱怱人生入面都能夠搵到對的人 為左生活已經有好多苦痛 希望有一日 遲到既佢可以安撫我地既心靈 世界 晚安😴
個post睇到想喊 完全明白失去重要嘅人嘅感受 樓主加油 你嘅心意相信佢會知道
願每一位係呢個怱怱人生入面都能夠搵到對的人 為左生活已經有好多苦痛 希望有一日 遲到既佢可以安撫我地既心靈 世界 晚安😴

巴打早抖 訓醒再加油

跌跌撞撞 我都想搵到
我好明。。
佢上年自殺走左
到而家都未夠三個月
以前成日以為自己為佢著想
點知最自私個個係我自己
跟本佢都唔係想咁
我偏偏就懶係野
好啦
呢世都無佢係我身邊了
個天町我罰得太重手了吧

追post追到喊左

佢前年自殺走左
佢走之前我已經同佢分左手
之後佢都有新女
隔左幾個月depression 睇唔開就走左
好sad

有一次我發夢有發到佢攬住我同我講想返嚟
如果有第二次
我喊醒左 喊左成晚

唔關你事既 情深緣淺 佢可能因為最後一任先選擇離開呢個世界呢

希望佢開心
大家要好好珍惜宜家身邊果位
雖然對自己嚟講永遠都有件事放唔低
只希望唔好影響到另一半
佢地知左都會銀住銀住
好sad 巴打加油
佢永遠都係你記憶入面。
只要你想諗起佢,佢就會出現。

去拜祭下,對住佢講下心底,有助相思。

以前成日探佢,但後來佢屋企人搬走左佢個位 已經搵唔返

可唔可以搵翻佢屋企人問下個位

我無左佢屋企人contact 好耐 雖然知道住邊 但佢地好憎我 我都唔知點解 有次山度撞到佢地指住我黎屌

我諗你認真咁問佢地又唔會屌你嘅

我大約都估到咩事,當年佢好想去WH 我同佢屋企人都唔想 因為佢AL成績夠入大學 後來佢說服左我 但佢屋企人始終都唔想佢一個女仔去 其實佢係同另一個女同學一齊去 結果佢就想我同佢一齊講大話 一齊去 當然我最後梗係無去啦 連佢屋企人都無得送佢上機 可能怕傷心或者怕穿煲啦 可能因為咁佢地覺得我有份害死佢地個女 我都無面目面對佢地 只係寄過封道歉信俾佢老豆老母

唉....睇到好撚SAD

當初佢地可以信任你...覺得你會睇得住佢地個女先比佢去

點知你地呃9佢地.....只係得佢地個女一個去

睇唔開真係會唔多唔少怪責你....覺得你有份

巴打振作

係呀,當年無打卡 無ig 要呃真係唔難 反正都係一年時間 我想佢開心 做自己想做既野 就陪左佢瘋狂咁講左呢個大話 仲好記得佢上機前一晚我地係九龍城一間餐廳開開心心咁食飯 之後去左廣場影貼紙相 原來已經係最後一次 果一晚大家既不捨同眼淚 我諗我離開呢個世界之前 都會記得

依嗰真係深深咁明白到當中嘅痛。。
我好明。。
佢上年自殺走左
到而家都未夠三個月
以前成日以為自己為佢著想
點知最自私個個係我自己
跟本佢都唔係想咁
我偏偏就懶係野
好啦
呢世都無佢係我身邊了
個天町我罰得太重手了吧

追post追到喊左

佢前年自殺走左
佢走之前我已經同佢分左手
之後佢都有新女
隔左幾個月depression 睇唔開就走左
好sad

有一次我發夢有發到佢攬住我同我講想返嚟
如果有第二次
我喊醒左 喊左成晚

唔關你事既 情深緣淺 佢可能因為最後一任先選擇離開呢個世界呢

希望佢開心
大家要好好珍惜宜家身邊果位
雖然對自己嚟講永遠都有件事放唔低
只希望唔好影響到另一半
佢地知左都會銀住銀住

本來諗緊同唔同現任講,怕佢銀住銀住都係不了
睇到好想喊,原來咁多巴絲都有咁既經歷

至少係佢離開之前你地都仲係互相愛住對方..
都總好過分左手自己孤零零一個...

我相信佢都唔想見到你咁 振作呀
將呢份愛放係心入面已經好夠
巴打希望你會幸福
各位巴絲要振作
追完po 令我諗起之前上個套最美麗的安排
喊到豬哂咁 但好有意思
如今卻沒法有半天可相見,
One more time
不要太難過
樓主加油
睇完都覺得好sad
覺得依個世界上其實金錢,學業,工作都唔係最重要
一個最重要最愛既人先係最重要
因為一失去左就冇得挽回
多謝巴打提醒,依家個男朋友我認定左,一定會好好珍惜,唔想失去佢
rip bro
雖然呢個過程好痛苦 但人總要成長
就好似我睇開左老豆走左一樣
睇到個post覺得好sad
睇到個post覺得好sad

已喊
巴打加油
留名
真係睇到好sad 巴絲打加油
算吧啦
本身冇打算留明
但live左 仲流左馬尿
早排同男朋友嘈 睇呢個post一路睇一路唸起男友
好驚有日佢突然走左既感覺
巴打 依個感覺我真係好明 因為都發生左係我身上 我真係放唔低 我唔明點解發生係我身上 佢係我第一個女朋友 佢好乖 對我唔錯 我同佢仲有好多好多好多野未做 明明我應承左佢 但係最係都係去唔到 我唔明點解個天一定要帶走佢
點解係發生係我身上
我真係好掛住你
突然諗起依首歌

Tank-如果我變成回憶

https://youtu.be/FGsnxTkWZCU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞