突然間好掛住一個過左身既前度女朋友

407 回覆
362 Like 5 Dislike
都咁多年 以為自己放低左 今日放假執屋 ,執出佢以前送過俾我既聖誕卡 睇完就喊到收唔到聲
Rip
咩事走左
都咁多年 以為自己放低左 今日放假執屋 ,執出佢以前送過俾我既聖誕卡 睇完就喊到收唔到聲

去拜祭下,對住佢講下心底,有助相思。
尤其係最近一段關係俾人帽左 分左手之後我就開始耐唔耐會發前見返佢 好似去返以前既時光咁 原來我同佢一齊既果段日子 就算以前窮到食飯都無錢 有佢陪係我身邊先係最開心 總覺得以後都搵唔到一個好似佢對我咁好既女人陪我過埋下半世了
尤其係最近一段關係俾人帽左 分左手之後我就開始耐唔耐會發前見返佢 好似去返以前既時光咁 原來我同佢一齊既果段日子 就算以前窮到食飯都無錢 有佢陪係我身邊先係最開心 總覺得以後都搵唔到一個好似佢對我咁好既女人陪我過埋下半世了

巴打加油
R.i.p

咩事走左

WH 係外國撞車走左 仲要唔係佢渣車。。。。醉駕

巴打加油
發夢先岩 自
如果因為不快而分手
反而冇咁掛住
但係過左身嘅人
仲好愛大家 好想一齊耐啲 唔想死
依家明知永遠冇可能再見 再拖佢隻手
諗返起只能夠心戚戚
希望巴打睇開啲啦 回憶唔係你嘅牢獄
只係一個間唔中播下 令你心靈泛起一陣感觸嘅音樂盒
咩事走左

WH 係外國撞車走左 仲要唔係佢渣車。。。。醉駕

去拜祭下,對住佢講下心底,有助相思。

以前成日探佢,但後來佢屋企人搬走左佢個位 已經搵唔返
加油呀巴打 間唔時懷念一下都好正常嘅
最緊要企翻起身
我相信女友都想你開心咁活出自己
如果因為不快而分手
反而冇咁掛住
但係過左身嘅人
仲好愛大家 好想一齊耐啲 唔想死
依家明知永遠冇可能再見 再拖佢隻手
諗返起只能夠心戚戚
希望巴打睇開啲啦 回憶唔係你嘅牢獄
只係一個間唔中播下 令你心靈泛起一陣感觸嘅音樂盒

你個名 其實我放左低 可能呢排感情空白先咁 仲記得事隔幾年我再拍拖既時候 我仲同佢講對唔住 我有中意既人啦 諗起都覺得自己好冇用 咩都做唔到
我好明。。
佢上年自殺走左
到而家都未夠三個月
以前成日以為自己為佢著想
點知最自私個個係我自己
跟本佢都唔係想咁
我偏偏就懶係野
好啦
呢世都無佢係我身邊了
個天町我罰得太重手了吧

巴打加油
發夢先岩 自

巴打 我好明你既感受
特別係有對比果陣 我明白你好難放低
但你EX都會想你搵下一個對自己好啲

多謝你 其實往後既女朋友我都好用心去愛 好珍惜 但總係無左果種心跳既感覺 唔知大家理唔理解 所以佢地俾綠帽我戴 我都唔係話太恨佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞