(短故)《二月十四號嗰日,我收到一份情人節禮物》

885 回覆
422 Like 3 Dislike
由hall故追到而家,真係好鍾意樓主啲文,不過一直做CD Rom今次先第一次留言希望同樓主講聲加油(之前有覆過樓主ig story不過咁多人你唔會分到)

hall甜故呢個題材因為好有體會,所以一開始會想睇,不過能夠留住大家係因為樓主嘅文字好有現場感,有啲其他故個標題好吸引但睇第一句就知唔啱睇。一路再睇落去,尤其係繼續系列真係痛到痴線,完全諗起當年自己D on9野

到兩篇沈卓怡系列,感覺樓主又再進步咗,成個故事編排好好睇,情節同描寫都好有電影感,即使冇經驗可以代入但都完全可以係腦海中有畫面。自己雖然唔識indie但聽咗樓主提嗰幾首歌,根本fit到好似主題曲咁

希望樓主繼續加油出書一定會買+搵你簽名!大家呢個幾月發夢身心都好累但文字的確有治癒作用,雖然樓主近排幾個故都係sad end最後希望沈卓怡可以有個好結局(雖然人生都係由遺憾組成...)
我希望呢2日出到文
而家做唔到每日一更
希望大家唔好介意

題外話,721金鐘見!
話時話 樓主本書係咪有得買了 係就過書展
樓主有無出到書呀喺書展 想買hall故實體書
睇樓主今日ig story,樓主個look正到
利申舊hall故死忠,今晚開始會乖乖地追番新故
喂大家唔好意思
交代返2件事先

1 hall故實體書呢書展無㗎,因為出唔切,希望8月會出到街
2 我呢到嘅文未更新到住,一有就會喺ig講

大家多多包涵
香港加油
727 元朗見
仲有冇
報個平安好喎
樓主instagram有update
Pish
樓豬我好掛住你
說好的定期報平安呢
掛住樓主 :’(
樓主安好嗎?
樓主報個平安
我安好
大家放心

文真係出唔到住啦
唔發夢就要返工,真係寫唔到
篇文我遲下會再繼續寫,一定一定唔爛尾
多謝大家支持
冇事就好 等你啊!
以為你比人塔左咋 無事就好
大家想知我有無事加返我ig
我成日update見到我上水即係平安
12/Aug update 咗都叫成十二日無update law.
我之後有出過story㗎可能你miss咗
樓主本書仲會唔會出
虛心求教mode:

可唔可以教吓叔叔係邊樹睇story?

對不起,off-topic!!
如果post咗Story係24小時內先睇到
Icon嗰個位會有深粉紅色圈圈圈住個icon
希望無1999
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞