八達通你仲想叫幾多人輪九你老母呀屌

1001 回覆
456 Like 27 Dislike
唔提唔緊要
只係希望真係會有
因為呢兩年實在令人失望過太多次
正常會提下
佢發佈會都要搵野講
無希望就無失望
經歷左上年年尾終極失望之後本來都無晒任何希望
但今次有code流出 比之前吹水性質多左d證據又有返d希望真係犯賤
冇錯
每當有希望.....
佢個 json file 入面每張卡個 minimum iOS version 都係張卡加入 Apple Pay 嗰個 version, 所以我深信佢寫得 Octopus 係 iOS 13.0 就一定係 iOS 13 第一個 official release version
but dont give me hope
快極都仲有兩個幾月
八達通生性就用返佢 支持下本地野
等睇2022 到時用信用卡入閘都未有得用apple pay
如果真係 iOS 13.0 就有, 咁就原諒下呢個不孝子啦

真係 9 月出到的話, 佢應該 1 年至年幾前已經同 Apple deal 緊
有一直追post就知上年7月開始有位巴打發夢
咁既話就好似好合理
幾時deal唔想知
淨係想知九月有無得用
深廣地鐵都可以直接用銀聯Quickpass, 多八達通半秒到。
八達通都係Sony, NFC 係Sony 有份制定(仲有Nokia 同飛利浦等)
行到android 八仔Sim, Apple Pay 一樣得,軟件問題。
唔知到時交易記錄show唔show到車站同巴士路線
我諗多數都冇

一日唔見真係出到用到,所有野都係空談
三叔版好似都show唔到咁詳細,所以應該無
不過無諗咁多
9月真係有得用已經要求神拜佛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞