八達通你仲想叫幾多人輪九你老母呀屌

1001 回覆
456 Like 27 Dislike
仲未講
唔等了, 好眼訓
iOS果陣唔講都應該冇
有可以屌到9月以為又有奇蹟出現
冇奇蹟㗎啦,八達通喎
屌到2022睇下有冇轉機
當燈神連登仔全棄之時先有
收皮啦打手

拎部電話出黎慢到仆街又想製造人龍?
再屌黎都晒氣
點屌都唔會有
八達通呢
This year Apple is again expanding NFC capability with iOS 13. The details of this will come out throughout this week as the WWDC sessions unfold; the primary session is on Friday. We will update this post with the latest information, so check back later in the week.

https://gototags.com/blog/apple-expands-nfc-on-iphone-in-ios-13/
felica都有
但在此重複一次現時只support p2p讀寫,
即是可以唔洗再用讀寫器進行實體卡操作如
oepay同卡間過數,啟動日日賞/自動增值,同直接攞交通補貼
佢哋同香港一樣成日屌快d有
如果唔駛買讀寫器
起碼好過無
學到野,唔該
咁快3D左,但仲係未有transit direction
有左一排 仲有indoor map
不過多左地方有就真
好明顯多咗好多,同埋啲景點icon
咁唔換機點厄政府錢...
拖到2022 有晒visa
再隨後更新...因為已經換左機...support 到
一大堆啱啱先換完嘅野又可以再換過
又可以再呃錢 地鐵做得唔好今次

做得最好 係 八達通 身為地頭蛇 緊係要人貼錢先做野啦
所以apple google 傾唔掂係正常

出入口愈來愈多,又加咗幾個
商場都detail咗,有門口位,扶手梯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞