點睇達哥事件啲盲撐以英文水平低而自豪

474 回覆
345 Like 501 Dislike
唔理你本身咩程度
但你可以將一件事無限上綱
仲要拉到去咁遠 其實你自己都係小農DNA
等間我曬時間搵完就話波台狗假膠扮達粉咖喇唔知籠嘢咩
下年final year 要申請non mean 呢
自己開完po失憶呀 大話精
你唔係讀完phd好勁架咩
不要再說了
搵唔到就唔好咁多藉口啦
又話人唔對題,同你對題又唔敢反駁
做咩姐你
叫你俾證據 俾唔到咪唔好覆囉 想點叫人唔好同你講我哋唔一樣 但問題係你連一個達哥fans自豪嘅證據都未俾到 仲洗乜講下一個問題 話我哋全部都一樣根本你就係自己作話有人自豪 然後自己喺到攻擊人
我攞埋phd先開post笑緊人資格論你理解成我有phd
你繼續表演
又係低賤人種波台狗
啱呀邊有道理講
兔b
咁我IELTS 9分先睇達哥
佢開台咁多年,佢都知好多觀眾既政治取態架啦。點解係都要揀一隻得英文同簡體揀既game,而唔轉玩其他?佢依家俾我感覺就係佢對觀眾wfc
係咪觀眾叫佢叫屎就要食,唔食就wfc觀眾?
唔該分清莊閒,佢開台始終以佢意願行先
你可以話係呢個行動會引起爭議, 但唔代表佢係存心挑起爭議, 呢兩者係冇因果關係你要搞清楚
幽默感既野你返去練多幾年先會好好多
而家搞到無人明誤會晒 好尷尬架
會係好對唔住呀 誤會左你真係唔好意思呀
打 LOL d 英文簡單好多
笑到停唔到sor依家真係好撚尷尬
理性討論一樣野
依家係唔係做乜野都要政治取態?
咁你番工既公司係咩政治取態?
你今日搭既交通工具係咩政治取態?
你食既餐廳係咩政治取態?

你只係要求人地有政治取態,咁係唔係每講一樣野 一件事都要政治取態左先?
咁香港唔係本身就係一個自由 民主社會? 你依家既思維同共產黨有咩分別?
你覺得唔岩就可以唔睇就係咁簡單,人地無強逼你睇,依樣叫自由,你享有緊你知唔知?
但你要強逼人做一樣野要就你就唔係自由。
我響隔黎post做埋立法會議員添
香港係中國地方 唔覺得簡體有問題
仲以為你hku PhD係度教訓香港年輕人英文差,點知原來top up都咁把炮
你食屎啦
Ching盲反達?
假膠,放置play即可
伍乞衣英文係勁呢個係不容置疑
佢係其他嘢有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞