點睇達哥事件啲盲撐以英文水平低而自豪

474 回覆
345 Like 501 Dislike
我攞埋PhD先開post sor

入黎搞笑咩你咁高質
呢個post正評既係正常受教育既香港人
負評既應該新移民10後
唔撚係掛!asso仔英文都咁勁,我真係好撚廢
咁我而家咪同你區分返問你對你題囉
點呀,問到又唔肯答啦?
總之達狗唔計!咩收支那錢打機、推廣支那文化全部睇唔到!
樓豬好勁,ass仔努力讀埋PhD,可惜依家d ass仔英文無你咁好要比你笑
係呀 入得hku既差得去邊 理得我點入
收錢打機>做正常生意
推廣支那文化>冇咁既事
講話英文差同自豪係兩回事
稻草人
講真達哥班fans都00後佔多數,識殘體多過英文好正常
咁我而家咪同你區分返問你對你題囉
點呀,問到又唔肯答啦?
我唔洗答啦 我波台狗黎冇道理死假膠答黎冇用咖
咁你就唔好話人唔對題啦喎
有問過你架,你唔答咋
開post要資格覆post要資格
po都開咗我推post就算喇
傻閪達狗粉又無視達哥幫天貓賣廣告
達哥以前口口聲聲話唔想d觀眾嘈,唔想世界大戰,依家又要做埋d咁有爭議既野,講一套做一套,愈黎愈唔中意達哥
做正常生意,你平時唔用mic既野?

Hku top up degree bsc im 下年final year 手頭緊要申請non mean
Kong u 有無教你唔好講大話
兩樣冇衝突,係有班人為難達哥姐
唔通每次達哥轉驚你又話佢有心挑起世界大戰咩,一直玩同一隻game啦咁
  (星島日報報道)主辦國際英語水平測試(IELTS)的機構公布去年亞洲地區英語水平調查,香港考生應考學術測試的平均成績為六點五三分(滿分九分)

自問我over呢個數,都好多唔明,咁睇黎無咩人夠資格睇達哥
駁唔到論點咪慢慢推囉
啲達狗唔夠講就睇你喺邊度開過post讀咩書嚟講架啦唔講仲以為一定要讀HKU先識英文
係呀當我im囉班傻仔搵到個同名就當係
自己做緊乜洗同小學生證明啲咩 繼續數囉
問咗佢啦佢冇point駁返我咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞