點睇達哥事件啲盲撐以英文水平低而自豪

474 回覆
345 Like 501 Dislike
你覺得我盲反冇道理咪你中意囉又冇人迫你入黎
我根本就唔係講緊達哥係講緊某班fans 都唔知loop過幾多次
開post都要自信唔好咁陰公啦
自信既係覺得睇殘體好過睇英文果d
呢篇野我冇讀過英文都識
又避黎避去 彈出彈入
起底有意義呀 去睇下呢個人平時點樣待人接物 立場係咩 水平去到邊 係咪玩緊假膠
無意義人地整粒掣俾你貪好玩?
你自己俾人踢爆好嬲 話起底無意義我都明既
換轉我係你 我都會一野同人講起底無意義想人地唔好再起我底
然後再講番人地講過咩加一句唔使討論去避開一d答唔出/無能力答既問題
再話人地係lur人應
咁其實香港地都好自由 你真係唔想應 我都逼你唔到
人地肯同你討論又答唔到 又鳩up乜撚無意義 又以己度人 睇你中文水平都好低下 提醒多你一次 以己度人果個係你 留返係兒登同班盲反圍爐啦
岩呀執人口水咪最威都唔知呢到盲撐定盲反圍爐
係要屈人盲反你話係咪係
大學生,唔好咁小學雞啦,大家都心知肚明你個post係想踩人英文差黎抬高自己姐,現實中得不到的,要從網上得到慰藉,可憐呀。
你講野真係幾廢下 咩無人逼就唔好入黎 你自己代入返達哥條片到囉

仲有咪撚扮屌fans啦 好柒呀 睇你自己上個post屌緊咩啦 盲反得你又唔敢去盡 講野淆成咁 好肉酸
你睇佢回應講d野唔似大學生 鳩下鳩下又無point
幾時走後門可以飛上枝頭變鳳凰
大學生都好多高分低能嘅
英文程度高又點(自以為), 現實佢可能抿屎都唔識
其實佢好好地潛水咪算囉,一定要搞到咁尷尬做咩姐
自己上個post打

: 咪唔好睇 走囉
以後成街簡體唔好出街囉

而家話返我叫我唔好入黎睇 屌 原來弱智
用自己代入人響到用自己思維屈人聽完你講野會諗咩精神勝利搞笑咩
換轉我係你 我都會起完底踩完人冇資格攞個靚彩就好嬲嬲人地做咩唔肯同我討論
你咁把炮點有資格同你討論呀我波台狗又asso狗冇道理咖
咁其實香港地都好自由 你覺得我冇資格既 咁我都無謂講廢話
咪達盲logic
係我俾人踢爆個下已經深潛 邊敢再出黎俾全世界指住黎笑
睇下咩叫圍爐六腳獸
喂 原來你真係弱智 咁算啦

樓豬,不如潛啦,已經好尷尬
咁有道理黎黎去去幾條友圍圈話資格論完又要繼續起到泣泣揚揚
確認樓豬係弱智 唔洗再深究 前言不對後言 九唔撚答八
係呀人身攻擊咪最威
我係覺得尷尬既比你地圍爐我唔潛?
尷尬既係你幾件六腳獸呀嘛推有咩所謂
想繼續睇小學雞發茅 求下你千祈唔好停 俾多啲例子我分析下我細佬講野既模式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞