[夢醒了 Zion不來了] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (57)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
可以,不過肯定唔會
Zion第一年就可以帶隊?
我覺得吹大左
Zion:潮同瘤 50% 掂呀
點知係鵝
錯 係塞個波由佢舞
熊都好閪,點知開個最閪嘅鵝比佢
有 繼續讀書咪得
不過去左鵝,達
遲下又會變AD2.0
要Zion去New Orleans
真心屈就咗佢
好似宣佈quit左無得入返去
好想睇zion去木狼加入見頂大軍
真心開左潮 可能會暴動
退選囉
其實可以
新人就覺得屈就通常都衰 諗起rubio
我覺得佢會玩野
應該唔會出席試訓/唔交medical report比頭兩隊
u16歐錦賽4雙 MVP 五項數據第一 西班牙金童
咁叫鵝情何以堪
Rubio個年
狼pick撚咗3個pg
都照pick架啦
Fuckme
鵜鶘樂透喜迎狀元籤 總裁感謝球迷出借幸運物

樂透選秀抽籤前僅握有第7高的6%狀元籤機率,鵜鶘今日(15號)卻強運抱走第1順位,這也是球隊繼2012年後再次成為樂透選秀抽籤最大幸運兒。
鵜鶘新任總裁葛里芬(David Griffin)當場也感謝1位紐奧良當地球迷,球團在抽籤儀式前請求季票持有者出借幸運物,會選出其中1樣讓葛里芬帶到儀式現場。
最終雀屏中選的是1位名為康妮(Connie Halphen)婦人所出借的號稱有56年歷史的木製天使娃娃,葛里芬對此表示:「康妮給我們的幸運物正好是天使,我想這格外符合今天結果。」
至於外界普遍認為今年狀元早已由威廉森(Zion Williamson)預約,葛里芬則語帶保留地說:「我不想把重點擺在單一球員身上,但拿到狀元籤當然是再好不過。」
值得一提的是,樂透抽籤前很多人都在討論,若狀元籤得主將有機會出價要求被交易的鵜鶘球星戴維斯(Anthony Davis),如今結果無疑撇除此一可能性。
變左西班牙鳩童
Zion本身已經咁值錢
去唔到ny la呢D大城市
分分鐘係賺少三四倍錢
比你都閪面啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞