[夢醒了 Zion不來了] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (57)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
唔trade pick zion加兩個free agent
即刻起機
d飛應該full曬
但我覺得第3未必pick唔到zion
未試訓咩都假
入nop變兩隻randle都似
milwaukee細咩……
無啦
今年真係Zion拋離哂,同其他lottery唔同tier
如無意外
1. Zion
2. Ja
3. RJ
同埋Zion唔去試訓都肯撚定鎖定第一
ben wallace 直情係undrafted
點解唔可以真係當佢六合彩咁做,直接直播個六合彩過程唔得架咩,每次都淨係得揭牌個部分
Randle player option
Zion 可以拒絕試訓
絕啲可以唔 report 嘅
但 AD 咁樣落 Pelicans 面後 Zion 做啲咁嘅嘢的話
好難相信 Silver 唔出手阻止

最尷尬係呢年講到佢十年一遇咁
又眾所周知係 2 men draft
Pelicans 唔 pick 佢
灰熊都無乜籍口唔 pick
我覺得kd無傷勇反而未必贏到,心態係呢一輪對決佔好大部分
啱先見到有人著大腸Barkley嘅波衫,好佩服佢咁勇敢
佢依家可以退出嘅,不過應該無人會咁做
我之前有見過著Nash
退出仲 on 9
新 system 個機率難保 Pelicans 唔會再中
我又想睇賤種銀會唔會做到咁盡
Cavs 4年中3次都得
而且佢唔俾 Pelicans 俾灰熊 Zion 咪一樣唔開心
其實入Pelicans對Zion自己可能仲好
佢家下個聲勢咁大,十年一遇,
如果入左紐 壓力一定大到仆街,打得差少少都比人binc
畀熊is alright
por仔rookie year咪又左成年
ball縮跌watt跌到
而家打箭夾死哈燈都贏到大半
唔係個隊睇zion唔起
係zion睇唔上眼啲隊咋
其實nba留番啲大城市隊咪得
再絕啲只剩Boston 同la咪算
咁啲球員就唔會再嘈啦
今年仲話想j ki/butler一齊過檔
我就真係唔信
不如腳踏實地tank好過
唔想打咪同人換pick
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞